Mommi2 Eliz13 inanirmisiniz bilmiyorum ama benim dudagimin kenarinda cikmisti ve asiri buyuktu yemek yiyemez hale gelmistim ilaclar fayda vermiyordu,sonra biri okusun gecer dediler boyle nefesi kuvvetli biri okudu allahin izniyle gecti bir daha da olmadi
Seymaa93 Eliz13 canım ben bakır basması ocağındanım soyumuzdan gelen bişey. Tıpkı bunun gibi temre geçmesi için okuyan ocaklar var. Bunu yapan kişiye okutman gerek.
whitechocolatemochaa Eliz13 temre olduğundan eminseniz eli olan biri okumalı. yani benim anneannemin annesinde varmıs mesela temre eli olan okursa olurmus ancak ama kendi kendinize denemek isterseniz yarın unutmazsam ayeti yazarım. 7 kereydş sanırım okurken yaranın etrafını tükenmez kalemle yuvarlak sekilde çiziyorsunuz. bu şekilde
Eliz13 Mucizem_06 evet gittik krem verdi kullandık geçmedi 3 aydır neredeyse gecmiyo en iyi kremleri de aldım gecmiyo
Seymaa93 Mucizem_06 temreyi bilmiyorum ama bakır basmasında geçer babaannenin kızı ve kız torunları ( seninde kızın varsa senden sonrada ona)
elek01 Eliz13 benimde kızımın bacağında çıkmıştı okuttuk geçti benimde kolumda çıkmıştı okutup geçti onun süresi var siz kendinizde okuyabilirsiniz
elek01 Eliz13 vardı ama telefon değişikliği yaptığım için silindi ilkten soyuldu yanık gibi oldu sonra kurudu sonra iki yerindede DHA çıktı ama onlar ilk çıkan gibi değildi
elek01 Eliz13 ben kursta okumuştum ordan bi hocamı aradım sordum bi tükenmez kalemle 19 kere çizerek temre için okunan bi ayet var onu oku dedi o yuvarlak oluyo ya hepsini ayrı ayrı 19 kere çizerek okudum bide ayrti o temrelerin olduğu yere Arapça şekilde yazın ben böyle yaptım kızımın temreleri 1 hafta içinde dua silinenince onlarda gitti
_YanakReisinAnnesii Eliz13 benim bebegimde de öyle sanıp okuyan eden kişiler oldu fakat alerjiye bağlı atopik dermatitmiş onunla bi alakası yokmuş yani 🤷♀️ sadece çıkan yerin fotosu varsa bakabilirim
Dlrkrm Eliz13 ay bilmiyorum ki o da ınternetten araştırdı daha öncesinde duymus ama ne okundugunu bilmiyormuş internete bakti