kolonyalimendil busrakuzeyy 😂😂 benim kaynanam dolabı doldurtur(kendi yapmaz🤣) kimseye vermez denk gelirse yeriz🤣
Show_must_go_on kolonyalimendil Hayır ya iki çocuk derken biri kaynanamın çocuğu 😄😄 kocam olur kendisi 😄😄
mucizem3006 kolonyalimendil kocama dün et yapmıştım bugünde yer kaldı, bakla yemeği yaptım birde domatesli makarna😂
sumeyye2201 kolonyalimendil yalnız biz yemeğini değilde çorbasını yapıyoruz Konya’da yaşıyorum düğün yemeğidir bizde canım bende çok severim 😀
kolonyalimendil sumeyye2201 başka nasıl yapılıyor İnan bilmiyorum netten bakayım bakalım merak ettim ☺️
FHKK kolonyalimendil yok kız arkadaş istiridye mantarı sote yapacakmış yanına ne yapsam yazmış bende ona dedim makarna ya da bulgur pilavı diye 😁😁
kayraninannesiiii kolonyalimendil kız benimki de öyle yediği 5 yemek var bunlardan sadece birisi tost 😅 makarna yemez, patates yemeği kabak patlıcan dolma çorba hiçbirini yemiyor 🤷🏻♀️😅
kolonyalimendil kayraninannesiiii patlıcan kabak pırasa yemez benimki de 😂 etki güveç olursa patlıcan ı öyle yer😂
sumeyye2201 kolonyalimendil bak canım tavsiye ederim beğenirsiniz bence Konya’da çorbası yapılır geleneksel bir lezzet düğünlerde verilir 😂
sonbahar3 kolonyalimendil canım postunu yeni gördüm. Sebzeli yoğurt çorbası. Ispanaklı börek Kısır Afiyet olsun 💐☺