kolonyalimendil Ayy bu yemek çilesi beni bebemden daha çok yoruyor 🥲 yemek seçen bi eş olunca 😒 ek gıdaya geçelim her sebzeden tattırcam oğluma valla babası gibi etçi olmasın 😂
biranneebirbeek11 kolonyalimendil bizim babamızda sebze yemiyo sorsan ben yemek seçmen der :) bende sizin gibi diyodum ve cok şükür bütün sebzeleri yiyo oğlum henüz 9 aylık umarım böyle gider 🙏 Akşama da Balık ve salata var biraz da dünden kalma çilek jöleli tavukgöğsü tatlım var 😊
kolonyalimendil TheMomm az önce eşime bende mantar al dedim bakalım yanına bende düşünüyorum bişeyler
kolonyalimendil busrakuzeyy oyyy mantı dolaptakiler bitti yenisini yapacak vakit yok hazır alcam sanırım
TheMomm kolonyalimendil Ay olmadı bi onu yaparım turşu, salata, fırın sütlacta yaptım yeter yorgunum zaten 😂
kolonyalimendil TheMomm ben anca mutfağı temizledim sabah beri şimdi geri kirlenecek bu kısır döngü beni üzüyor 🤣
kolonyalimendil biranneebirbeek11 balık bende çok istiyorum da elim değmiyor bi türlü 😂 inşallah benimki de yer sebze al dedim eşime sadece salata malzemesi almış gelmiş 🤣 bildiği tek sebze onlar 😂
kayraninannesiiii kolonyalimendil ay bugün hiç enerjim yok kolumu dahi kaldıramıyorum.. tost yapicam bir de kahvaltılık tamam. Eşim elinden gelde her gün yer 🤷🏻♀️
Show_must_go_on kolonyalimendil Eşim arkadaşlarıyla takılıcak bu akşam kızıma tarhana yaptım kendimde tabağıma tuz atar içerim yeter 😄 Tembellik günü ilan ediyorum 😄
kolonyalimendil Show_must_go_on ohhh en güzeli 😂 ben eşimsiz yemek yiyemiyorum oğlumun tam huysuz saatleri oluyor o yüzden öyle bi imkanım yok şuan 😂
kolonyalimendil annesininaski_ bugün tavuk günü sanırım 😂 tavuğu daha yeni yedim mantar sote yapcam yanınada makarna ya karar verdim
kayraninannesiiii kolonyalimendil kız benimki de öyle yediği 5 yemek var bunlardan sadece birisi tost 😅 makarna yemez, patates yemeği kabak patlıcan dolma çorba hiçbirini yemiyor 🤷🏻♀️😅
Show_must_go_on kolonyalimendil Kafam daha rahat oluyor olmayınca evde açta kalsam kafa dinlenince rahatlıyorum iki bebrk zor oluyor 😄
kolonyalimendil incitomm bende bende 😅 taştan yumuşak ne bulursam yeme derdindeyim kocam bey yemek seçer 🤣