Beraninannesii Herkese merhaba sağlık ocağı yapıyor mu acaba bilgisi olan var mı ateşim 40 derece çıkıyor hastaneler ilaç yazıp gönderiyor ama kafamı kaldırıp bebeğime bakamıyorum anneme emanet ettim bakamıyorum gel al dedi toparlanmam lazim
MyDarlingSon Beraninannesii Ateş yüksekse müdahale ederler zaten ama sağlık ocağı yapmaz sanırsam acile gidin devlete
BenMathilda Beraninannesii bugun kapalı zaten, devlet hastanesi aciline gidin serum istediğinizi söyleyin ateş düşürücüye rağmen ateşinizin düşmediğini belirterek
theanalikko Beraninannesii doktordan doktora değişiyor aslında. Bizim sağlık ocağında 3 doktor var biri kendi dolabından çıkarıp yaptırır hemen ağrısı sızısı olanı. Ama bugün kapalı zaten, çok geçmiş olsun. Yakınınızda sağlık kabini varsa oraya gidebilirsiniz ama ücret alırlar
irva Beraninannesii Tıp merkezi vs varsa oraya da gidebilirsiniz.Bende ateşlenmiştim oğlumdan geçti.Düşmeyince gidip serum taktırdım 2 gün üst üste kendime geldim hemen.
Beraninannesii MyDarlingSon BenMathilda Ben böyle bir hastalık gormedim ateş dusuru 2-2 içiyorum geçmiyor. Hastanede müdahale etmiyorlar SEP polikliniğine yönlendiriyorlar oradada covid testi yaptılar ilk gittigimde ikinci gittiğimde ilaclarini içmeye devam et dediler Allah kimseye vermesin