S-i-m-a-y “Uzm.Dr. Osman Gönülal’in Antibiyotik Ne kadar Gerekli” adlı YouTube videosunu dinlemenizi öneririm neden dolayı verildi bilmiyorum ama çok çok önemli bir durum olmadıkça ben olsam vermezdim kızım hastalanmisti öksürük vardi her anne bilir çok aşırı mi hasta normal mi diye balgamli öksürük vardi ama iyileşeceğini ve aşırı kötü olmadığını biliyordum ve antibiyotik dahil 5 kutu ilaç yazmıştı doktor dedim ki bu kadar gerekli mi sizce hele ki antibiyotik yani vücunda ki yararlı bakterileri de öldüren bir ilaç içim razı gelmedi bi kaç gün daha bekliyim dedim ve iki gün sonra bebeğim iyileşmişti iyiki de vermemişim bana kalırsa ya başka doktora daha gidin neye göre antibiyotik veriliyor diye sorun öğrenin bebeklerimiz bizim emanetlerimiz karşımızda ki doktorda olsa herşeyi araştırın sorun öğrenin tabii ki de çok gerekli olunca ilaçlar verilmeli ama en ufak bir şeye ilaç antibiyotik verilmesine ben karşıyım, umarım en kısa sürede iyileşir bebeğiniz geçmiş olsun 💖💖 bahsettiğim videoyu dinleyin mutlaka