Merveeofs Saray sarması Tart kalıbında kek krem şantili, çikolata soslu Muffin kalıplarında elmalı kurabiye
Meliisa Meliisa @Deletedmom_58 Tarif 5 adet yumurta 1 su bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1.5 su bardağı un 1 paket vanilya ve kabartma tozu Şerbeti içinde 5 su bardağı süt 1 paket krema Kreması için 1 lt süt 3 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı un Yarım ve (çeyrek) şeker 80 gr beyaz çikolata 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tereyağ Krema Arası için fıstık yada antep fıstığı ne koyarsanız
Azyef Minkpndam dr outkerın profiterollü çok güzel oluyor bır yere götürmeye orta boy bır borcum çıkıyor küçük küçük sokersenız hamurları büyüyor bır sürü oluyor hemde yarım saate hazır .uğraştırmalı dersenız Kıbrıs tatlısı olabılır
momandad_16 Minkpndam trileçe biliyorsan yapmanı öneririm bensher kaynanama gittiğimde bana trileçe yaptırır çok sever😅
Emir_mom Minkpndam Akşama benimde misafirim var Kıbrıs tatlısı yaptım canım yemeğin üzerine güzel gider 😊
Zumra_Fatma Minkpndam gelin pastası köstebek pasta aglayan pasta islak kek kurabiye seviyorsaniz da catlak kurabiye pismaniye kurabiye yapabilirsiniz
Minkpndam Lina11 bende nefret ederim ama eşim sınavı kazandı annesi onun için yemek düzenledi bend hazır alıp gitmek istemedim
Minkpndam Deletedmom_58 çok uğraştırıcı profterol vs ve az çıkıyor kalabalık olucaz gelin pastası yapıcam
Veragillerden Minkpndam Tam gelin pastası yapın demeye girecektim ki onu yapacakmışsınız. Muhteşem hafif bir tatlı. ♥️