Minkpndam Bugün kaynanamın evinde yemek var yemeği eltim yapıcak çorba salata kaynanam yapacak. Bende boş gitmek istemedim . Bana güzel bi tatlı önerisi verir misiniz?
Lina11 Minkpndam 😅 mutfağa girmekten nefret eden biri olarak sizi tebrik etmek isterim. Ben olsam ya soğuk baklava ya da ekler alıp giderim. İdeal gelin sanırım 🌸😂😂
Deletedmom_58 Minkpndam Kendin mi yapacaksın canım? Eğer öyleyse profiterol yapabilirsin tiramisu da olabilir. Etimek tatlısı da güzel oluyor hafif tatlı bunlar ağır gelmez yemekten sonra
Minkpndam Lina11 bende nefret ederim ama eşim sınavı kazandı annesi onun için yemek düzenledi bend hazır alıp gitmek istemedim
Minkpndam Deletedmom_58 çok uğraştırıcı profterol vs ve az çıkıyor kalabalık olucaz gelin pastası yapıcam
Gryffindor Benim değişmez hep Triliçe. Aslında ben artık yapmak istemiyorum ama özel olarak istedikleri için yapıyorum
AyseAlyamm Minkpndam elmalı Etimek tatlısı, Kıbrıs tatlısı, ağlayan pasta, muhallebili çıtır kadayıf aklıma gelenler bunlar canım çok sık yaparım bunları
Elika00 Minkpndam baklava aç kız şanın yürüsün 😂 Ben şerbetli Tatlı pek sevmem sütlü Tatlı yapardım ben olsam saray sarması güzel oluyor mesela
Eternity Minkpndam Ben bu gibi yerlere şekerpare veya kalburabastı götürüyorum. Daha uygun oluyor bence 😊
Okuyanbiranne Minkpndam gelin pastası yap şahane bi lezzet ve çok basit hemen yapılıyor ya da mavi haşhaşlı revani