Seden Kullanıp memnun kaldığınız hangisi acaba kizlar ? Philips 9630/90 ve Karaca air pro cook xl arasinda kaldim, fazla bi bilgim ve cevremde kullanan da yok, yardimci olabilir misiniz ☺️
Busrazehra Seden ya bişey diyimmi ben de bi heves aldım ama çok kullanamıyorum biber ve tavuk kızartma dışında oıh ıh yani olmasa da olur bence elektrolux kullanıyorum birde ucuz bişey de değil. Patatesi çok güzel olmuyor ve az bişey yarım saate anca oluyor
Umutveannesi Seden Karaca olanı var bende yazdığınızla aynı model. Eşim bi hevesle aldı ama ne yaptın diye sorarsanız 😂 patates biber köfte kızartıyorum tezgah yağdan batmasın diye 😂 bir de balık yaptık 10 dakikada oldu ve çok güzel oldu. Ben evde balık yapmıyordum kokudan dolayı balkona onu koyup yapıyorum şimdi çok iyi oluyor. Yani tezgah Aygaz yağ içinde kalıyor diye kızartma pek yapmazdım eşim sırf bu yüzden aldı ama olmasa da olurmuş 😄 yoğurt mayalama yapıyorsanız işinize yarar. Bir de közleme bölümü işinize yarar kırmızı biber patlican falan için. Ama onu da orda yapıp içini yıkamayla uğraşmaktansa fırında yapıyorum közlemeyi daha iyi oluyor benim için 😂 ya benim tezgahım çok küçük alanım yok o yüzden mutfak dolaplarının üstüne koyuyorum ordan indir kaldır yapana kadar bana gereksiz geldi valla bi balık için iyi oldu o kadar. Meyve kurutma bölümü de var oda 6 saat sürüyor hiç denemedim o yüzden
KahveliVera Seden ben xiaomi kullanıyorum biz 2 kişiyiz o bize hayli hayli yetiyor kalabalık ise büyük bakmanızı öneririm, ben çok memnunum her eve lazım diyorum hatta ama bazıları çokta gerek değil diyor kişisel tercih. Karaca’nın ki çok fonksiyonlu evet güzel ama karaca elektrikli ev aletleri pişmanlıktır kahve makinesinden biliyorum tecrübeyle sabit
ikibalannesii Busrazehra Elektrolux kullanıyorum patates en geç 15 dk da oluyor yanlışınız var galiba 😊
Seden Umutveannesi ya benimde eşim istiyo 2 model arasi kaldim karaca hosuma gitti ama kötü diyen arkadaslar da var Philipste bu isi ilk yapan marka ilerletmistir kendini diye düşünüyorum 😀 teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
ikibebebiranne_ Karaca Air pro cook aldım kullandım ve iade ettim bence gereksiz yere masraf onun yerine gittim tencere seti aldım ohh miss gibi hiç memnun kalinasi bir şey değil bence
Busrazehra ikibalannesii çıtır olmuyor 15 dk da ben de çözümü 15 dk 180 de 10 dk da 190 da çalıştırarak buldum öbür türlü ya kuruyo ya hamır gibi Oluyor
Seden KahveliVera beyaz esya ve küçük ev aletleri biraz sans işi geliyor bana, benim beyaz eşyalarim Arçelik çok memnunum 7 yildir ama arkadasimin herseyi bozuldu 🤦🏻♀️ teşekkür ederim yorumunuz için 🌸
ikibalannesii Busrazehra Valla bilemedim benim gayet kıvamında burger King patatesi gibi oluyor. Belki patatesiniz ile ilgili bir sorundur bahsettiğiniz sorunlarla hiş karşılaşmadım 1 senedir
Busrazehra ikibalannesii yağ tuz oranını nasıl ayarlıyosunuz siz ptates programında mı kullanıyorsunuz
ikikizannesi Seden karacadan uzak durun arkadasimda var memnun degil ben Philips xxl kullanıyorum cok memnunum icide genis digerleri ufacik iki veya uc parca tavuk anca sigiyor tek kisilik onlar
Sufleeee ikikizannesi bende phılıps xxl kullanıyorum acaba temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum 🤦🏼♀️
ikibalannesii Busrazehra 1.5/2 yemek kaşığı yağ tuzuda göz kararı. Evet patates programında 190° de yapıyorum
ikikizannesi Seden bu arada yaptiklarimdan bahsedeyim butun tavuk sahane oluyor hatta tum tVuk ve et cesitleri kofte vs hep onda yapiyorum kestane sahane oluyor borek sufle kek biber kizartmasi izmir kofte yemegi yapiyorum yikamasi bana zor gelmedi mesela tavuk yaptiktan sonr icine su koyuyorum yemegimizi yiyoruz sonra yikiyorum hemen cikiyor ayrica icine yuvarlak borcam sigiyor kirlenmesin derseniz borcM kullanabilirsiniz veya yagli kagit ben cok memnunum acikcasi
Polannem Seden banka promosyonları yatınca bi heves Philips Xxl airfryer aldım. İlk günler hevesle kullandım. Ama şimdi aklıma gelmiyor bile. Gerekli bişey miymiş hayır 😀 eşim söylemişti dinlememiştim 😂 bozuntuya vermiyorum ama şimdi olsa almam. Tezgahta da kocaman yer kaplıyor. Tek artısı balık, tavuk vs güzel oluyor ama temizlemesi problem.
ikikizannesi Sufleeee hic zorlanmiyorum tavuk yapinca mesela icine su koyuyorum yemegimizi yiyoruz alip yikiyorum hemen cikiyor kurumadgi icin ust kismida kirlenmedi henuz
gizzzy35 Seden Karaca’nın herşeyi pişmanlıktır ben diyeyim. Onun dışında ben xiaomi kullanıyorum 2 kişiyiz ve yeterli bizim için elim kolum ayağım oldu hatta bebek olduktan sonra 😁 Ama Philips xl dayimda var mesela baya büyük kalabalık aileler için ideal
Polannem Rumuz_13 yok sıkıntı olmadı. Ama içim rahat etsin diyosanız limon kurutabilirsiniz. Öyle yapanlar varmış