ayse01_alparslan Kizlar bu kyk geri ödeme borcu faizleri ve gecikme zamlari silinmemiş miydi haberiniz varmı Benimde var borcum ama gecikme zammı silinmemiş
Sess ayse01_alparslan kyk nın faizleri silindi sadece. Gecikme zamları silinmedi ve gecikme zammı işlemeye devam ediyor. Faiz silindi anapara kaldı sadece
11Hilal11 ayse01_alparslan vallahi bu faiz silinme olayi olmadan once ve icra kagidi geldi ve 8 binlik borcumu 11 bin olarak odedim yeminle haram zikkim olsun vallahi
Urazkooo ayse01_alparslan valla bir dönem onlar ödetmemti saolsunlar o günlerin faizini bile eklemişler faizler silinmedi tefe dedikleri şey silindi
thecamellia ayse01_alparslan bin bin beşyüzü felan silinmiş Allah razı olsun bin lirayı silmeselerdi nası ödeyecektim 😂😂😂
22nisan Evet faizleri silindi sadece ana para ödéniyor benim 11 bindi faizle beraber 13 e çıkmıştı sonra faiz silinunce tekrar geri 11 bine düştü çalışıyorsanız maaştan kesiliyor bir de taksit taksitte odeyebiliyirsunuz
ayse01_alparslan 22nisan yok çalışmıyom ben iki yıl tek aldım ben şimdi gecikme zamları ile beraber 4700 olmuş
Oscarasar ayse01_alparslan prensestuba ya şunu anlayamadım mesela devlet zamanında 5 bin verdi faziizyle gevikmesiyle 8 bin olmuştu şimdi komple hepsi silinecek sadece 5 binmi borç kalacak