Ruzgarperisi canparelerim bende iyiyim idare eder bende canım . İnşallah hayırlısı ile öğrenirsin sende. Sağlıkla gelsin. Canım daha 7 haftalık bile değil gebeliği . İki kızı var.erkek istiyor eşi de.kendiisi de. Çok şükür allaha iki kız evlat vermiş. Şimdi gönülleri erkekden yana.bakalim hayirlisi
canparelerim Gamzepika fotoğrafı paylaşamamışsınız. Ana sayfada yukarda ki 3noktadan resim yükleden yapabilirsiniz. Orda galerinize yönlendiriyor, galeriden Fotografı seçin kopyalayıp buraya yapıştırın.
canparelerim Sacmalama_Engiinn beni kandırdın demek🤪😅 maşallah Allah bağışlasın, sağlıklı güzel ömrü olsun güzel yavrunun🙏🌸
Sacmalama_Engiinn canparelerim ivet kandırdım kshdjweh ama çok merak ettim bilecekmisn diye çok şaşırdım ya nasıl.bildin
canparelerim Sacmalama_Engiinn kızlar küçük kafalı ve ince boyunlu oluyorlar, birde daha yaygın duruyorlar, erkek bebekler kendini topluyor dizlerinin daha çok çekiyorlar genelde karınlarına ve kalın enseli koca kafalı oluyorlar😁 Ordan tahmin yürüttüm.
canparelerim Elifssu evet yazın mutlaka. Aslında bende kız mı acaba diycektim ama bebiş kendini biraz toplamış erkek pozisyonunda duruyor o yüzden erkek dedim. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda🙏❤️
Sacmalama_Engiinn canparelerim ohoo geç kalmışsın şimdiye uçaklar villalar yatlar katlar almıştın dkhdgkds