canparelerim Kubra1280 nerden anladınız kız oldugunu valla ben ve çoğu kişi hep erkek dedik ama kız çıktı😅 bilemedik, siz nereden bildiniz😊
Ruzgarperisi canparelerim ne güzel işte Allah vermiş .sağlıkla gelsin .bana da haber verirseniz mutlu olurum. ☺️😘 Güzel haberlerinizi beklicem.saglicakla kalın 😘🌺
canparelerim Ruzgarperisi çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🥰❤️ tamamdır inşallah haber ederim😊 sizde sağlıcakla kalın görüşmek üzere❤️🌸
Kubra1280 canparelerim cnm çıkıntısı yan gibi duruyorsa kız dim dik duruyorsa erkek oluyur kızımda 20 haftaya Kadar belli olmayınca bütün teorileri atadturip beklemiştim 😂😂
Ruzgarperisi canparelerim merhaba nasılsın. Nasıl gidiyor hayat. Neler yapıyorsun. 🌺Hamilelik nasıl geçiyor. Cinsiyyət belli oldumu☺️🥰
HicisleriBakani 12sukran erkek bebis mi bu? Ben de sirtinin keseye gore durusundan tahmin ediyorum mesela ama bir dr un teorisi bu benim yontemim degil 🙃
HicisleriBakani 12sukran merhaba gece cevap yazdim konuyu guncel sanip en basta paylasilmis ultrason görüntülerine yorum yaptim 😅 megerse goruntuler taaa ocakta paylasilmis