canparelerim Erguvn hoş geldinn😊 erkek maşallah annesi🧿💙🌸 sağlıkla doğsun güzellikle alın kucağınıza inşallah🙏❤️
Erguvn canparelerim teşekkür ederim cevap için 😇 O çıkıntıya klitoris çıkıntısına benziyo denildi ama 🧐
canparelerim Erguvn rica ederim aslında kese kız kesesine benziyor ama bebek çok belirgin, erkek bebekler kız bebeklere nazaran daha çabuk belirginleşiyor vücutları o yüzden erkek gibi gördüm. Doktorunuz tahminde bulunmadı mı?
canparelerim Erguvn hmm anladım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda tek🙏🌸 maşallah kuşa🧿 yine haber verin kesin belli olunca😊
canparelerim havva_26 daha çok küçükmüş ama net bir usg fotosuysa keseden yorumlayabilirim belki, atın bakıyım😊🌸
canparelerim havva_26 çok belirgin değil ama kese kız kesesi gibi duruyor, bi daha ki kontrolünüzde yine atın bidaha bakıyım olur mu🌸
canparelerim Asli_poyrazq yaa şaşırdım kesesi kız kesesine çok benziyor ama. Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah maşallah🧿🙏❤️
Ruzgarperisi canparelerim merhabalar nasilsiniz. İnşallah iyisinizdir. Sizə haber vermək istədim. Ben dün doğum yaptim sonunda .40+1 günümdə .oyle hızlı şekilde doğum oldu ki . Kızım doğdu. 😊🥰