Slm1122 esrauner şimdi aradılar getiririn ürüne bakalım o hiç kullanılmadı eğer ki müşteriye satabilecek durumdaysam alırım yoksa alamam dediler
Slm1122 ZMK bile bile dediği ödemeyi yaptık fatura kesildi biz yukarı çıktık adam paketlemişti bile yani söylemediler yukarı çıkmasak şansa göremicektik bizde başka ürün yokmu teşir yerine dedik son buydu dediler fatura kesildi diye ses etmedik
ZMK Slm1122 şimdi niye ses ediyosunuz ben onu anlamadım mağazada söyleseydiniz teşhir almak istemiyoruz diye
Slm1122 Mayisannesi34 şimdi aradılar üeünü getirin bakalım o hiç kullanılmamış üründü eğerki müşteriye satılabilecek durumdaysa iade alcam yoksa alamicam dediler
Mayisannesi34 Slm1122 sizi korkutmak için yapıyorlar aldığınız her ürünün 15 günlük süresi var. Kaldı ki bu ürünün şarj sıkıntısı var ayıplı ürün yani bunun da iade süresi 6 aydır
Cocolingo Slm1122 seni kazıklayamadım başkasına kakalarım tarzı bişey olmuş gidince nerden bileyim ben kullanılmadığını bana açık ürün sattınız de bi tık sesini yükselt alırlar ellerinde kalmadığı zaman başka mağazadan sıfır ürün temin etme hakları var açığı veremezler
Slm1122 Cocolingo bide gizlice yapıyolar ben faturayı kesip gelcem dedi şansa eşime hadi gösteriyim sana dedim yukarı çıktık gördük yani bu arada geldim bekodan aldılar ürünü iade canımok sağolun kara listeye yazmışlardır ama bida alamam bişey heralde 😂
Cocolingo Slm1122 paranı aldıysan süperr birdaha o şubeden biley almazsın hatta bence ara beko müşteri hattına şikayette bulun
Slm1122 Cocolingo zaten almam artık bitti canım yinede zorlamadılar beni de aldılar yoksa uğraşcaktım bi sürü
Ksedakaya Slm1122 bence siz direkt ürünün teşhir ürün olmasından girin. Sıfır ürün aldığımızı zannedip eve gelip açtığımızda çizikler vardı deyin. Sarj vs hiç oralara girmeyin.
Slm1122 Ksedakaya zaten teşhir olmasa bence zora sokarlardı ama ben ordan vurdum öyle olunca haksız olduklarını bildiler aldılar direk götürdüm verdim canım önce az kem küm etmişlerdi
Birdirbire Slm1122 sizde neden teşhir ürünü alırsınız ki farkettiğinşz an direk götürseydiniz onlar size atmaya çalışmış kabul etmişsiniz dedikleri gibi artık garantili ama müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın şikayet vara ve tüketici haklarına şikayet edin geri dönüş yaparlar
Slm1122 Birdirbire teşir ürün olduğunu önce bilmiyorduk fatura kesildi taksit ödendi ondan sonra gördük eşim kapalı kutu yokmu dedi son ürün dediler ses edemedik ayrıca aldılar ürünü iade canım
Slm1122 ZMK fatura kesildi ondan sonra teşir olduğunu gördük eşim kapalı kutu yokmu dedi onlarda son elimizdeki dediler bizde bişey diyemedik haliyle ama kafamıza takıldı tabiki
ipekmom Slm1122 30 gün içinde deneyip iade hakkınız var. Ablam Arçelik’ten aldı beğenmedi iade etti. Hiç sorun çıkarmadılar