Slm1122 Kızlar dün beko bayisinden şarjlı süpürge aldım ama çekim gücünü şarj süresini beğenmedim artı teşir ürünü verdiler açtığımızda ufak çizik vardı ama biz denemek amaçlı kullandık duvarada monte ettik iade etme hakkım varmı
Cocolingo Slm1122 aldığınız firmanın iade politikasını okuyun fiyat olarak o aralıkta vestel s9000 kullanıyorum eğer yine süpürge arayışına girerseniz mutlaka mağazasına gidip deneyin
Cocolingo Slm1122 bu bekonun kendi sitesinden 4- CAYMA HAKKI Müşteri ürünü teslim aldığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde; herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.
ZMK Slm1122 Mağazaya gidip teşhir ürünü paketlemişsiniz kullanılmış çizik ürünü bana sıfır diye sattınız asla kabul etmiyorum iade almazsanız şikayet edicem kameralarda herşey görünüyor diye cazgırlık yapın yoksa kabul etmezler sizdede suç var hem bile bile almışsınız şimdide istemiyorsunuz
Slm1122 guno ya dün almaya gittik bize teşir ürünü verceklerini söylemediler ordaki ürünü kutulamışlar şans eseri gördüm bozmak istemedim neyse dedim aldık geldim akşam şarja soktuk fulledik sabah kalktımızda kullnmadan bi diş şarj düşmüştü bunu söyledim bayiye ozaman garanti ilgilencek diyor ben memnun kalmadım diyorum kullandığınız ürünü alamayız dediler
Slm1122 Cocolingo ama internetten alınan ürün için galiba yanlış bilmiyorsam öylemi acaba inanın hiç beğenmedim ya
Cocolingo Slm1122 canım aldığın yeri arayıp sorsan ? Süpürge değil ama farklı bir ürün iade etmiştim ben kullanmış olmanın bi anlamı yok zaten tehşir ürünmüş yüzlerce kez kullanılmıştır
Slm1122 Cocolingo ben aradım alamayız dediler kullanmışsınız dediler bende dedim teşir ürünü verdiniz artı çizik vardı yinede ses etmedim ama akşam şarjını fulledim sabah bi diş durduğu yerden düşmüş dedim ozaman garantiye yollayın dediler bende dedim ben bi günlük ürünü garantiye yollamak istemiyorum iade etmek istiyorum alamayız yinede bi konuşalum dönüş yaparız dediler
Cocolingo Slm1122 niye tehşiri paketlettirdinizki arayıp farkettiğinizi söyleyin zaten üründe çizikler varmıl
Slm1122 Cocolingo ben onu paketlediğini görmemiştim adam fature kesip gelcem dedi onu verceğini de söylemedi yukarda paketlemiş bende eşime gel süpürgeyi göstereyim diye çıkardım baktımki paketlemiş yani habersiz bizde çekindik bişey diyemedik son ürün dediler
Cocolingo Slm1122 normalde 5 bin civarında olan ürün tehşir olunca yarı fiyatına satılıyor sizi resmen dolandırmışlar
Cocolingo Slm1122 mağazaya eşinizle gidip sert bir dille herşeyi anladığınızı ürünü geri almalarını isteyin bence
Slm1122 Cocolingo şimdi aradılar gelin ürüne bakalım müşteriye satabilecek durumdaysam iade alırım yoksa alamam dediler
esrauner Faturanizla birlikte magazaya gidip iade istediginizi mutaka soyleyin. Biraz cazgirlik bu isi cozer yardimci olmazlarsa. Sorun cikartirlarsa tuketici hakem heyetine basvuracaginizi soyleyin mutlaka basvurun da. 15 gun kosulsuz sartsiz iade hakkiniz olmali. Ustelik teshir urun diyosunuz. Kimbilir kac yuz kez kullanildi. Umarim bi cozum bulursunuz..
esrauner esrauner Teshir urunu size sifir fiyatina mi sattilar? Hey Allahim yaa.. Allahtan musluman ulkeyiz bi de olmasak ne olacak bilmiyorum. Cozum bulamazsaniz kesinlikle tuketici hakem heyetine gidin. Sonuclanmasi biraz suruyor ama paranizi geri alirsiniz.
Slm1122 esrauner şimdi aradılar getiririn ürüne bakalım o hiç kullanılmadı eğer ki müşteriye satabilecek durumdaysam alırım yoksa alamam dediler
Slm1122 ZMK bile bile dediği ödemeyi yaptık fatura kesildi biz yukarı çıktık adam paketlemişti bile yani söylemediler yukarı çıkmasak şansa göremicektik bizde başka ürün yokmu teşir yerine dedik son buydu dediler fatura kesildi diye ses etmedik
Mayisannesi34 İade hakkınız var tabiki zorlarlarsa bile Beko müşteri hizmetlerini arayın teşhir ürünü verilmiş iade talebi oluşturun deyin yardımcı olurlar
Slm1122 Mayisannesi34 şimdi aradılar üeünü getirin bakalım o hiç kullanılmamış üründü eğerki müşteriye satılabilecek durumdaysa iade alcam yoksa alamicam dediler
Cocolingo Slm1122 seni kazıklayamadım başkasına kakalarım tarzı bişey olmuş gidince nerden bileyim ben kullanılmadığını bana açık ürün sattınız de bi tık sesini yükselt alırlar ellerinde kalmadığı zaman başka mağazadan sıfır ürün temin etme hakları var açığı veremezler