Resmen ağlıyorum anneler ne yaptıysak olmuyor bebeğimin kabızlıgı bitmiyor aylar oldu ilk 6 ay reflüsü vardı kusması bitti ek gıdaya geçtik kabızlık problemi başladı kullanmadığım şurup probiyotik kalmadı dulcasoft işe yaramadı duphalac bi dönem o da etki etmedi doktorumuz probiyotik verdi iki gün önce depridat bi tane daha şurup verdi onun dışında yemesine içmesine her şeyine dikkat ediyorum hoşaf kabak armut kayısı ne ishal yapacaksa aklınıza gelecek hepsini verdim banamısın demiyor şu an 23 aylık 6.aydan beri böyle gastroentroloji ye iki kez götürdük bi şey yok diyor bağırsaklarında normal diyorlar 2 kez çatlak oluştu lavman verdik fitilide çatlak oluştu diye veremiyoruz artık alerjisi vardır bi şeye dedik yazın alerji testi yaptırdık bi şey çıkmadı yine o kadar zorlanıyor ki anlatamam kakam geldi diyor gezmeye başlıyor evi yapmıyo tutuyor korkuyor yapmaya kakasi gelincede evde o an kim varsa ayakta bekletiyor dün mesela 3 saat ayakta bekledik benimle oturmayın diyor kıyametleri koparıyor oturan olursa oyuncaklarını sayıyoruz hepsi yapıyor diyoruz o da başlıyo sayıyor tüm aileyi arkadaşlarını sayıyor yapıyorlar diyor sonra yapmıyor diger gün yine kaka diyor yapmıyor diger gün yemek yemiyor tabi kaka geldiği için yemeyince kabız oluyor tutuyor neden yapmıyor bilemiyoruz böyle 3 gün sürebiliyor artık son noktaya geliyor mosmor kesiliyor kaskatı yapıyor resmen gözümün önünde doğum yapar gibi kaka yapıyor o da yoruldu biz de çözüm bulamıyoruz artık aylar oldu ne yapmalıyız bilemiyorum doktorumuz baştan beri süt alerjisinden şüphelendi testlerde çıkmadi ama yine dedi olabilir ben hala aynı fikirdeyim diyor süt vermiyorum zaten bugün saatlerce yapamadı ağladı terler içinde kaldı o kadar ağladıki yorgunluktan uyuya kaldı yaptiktan sonra bana yol gösterecek biri var mı elimden bi şey gelmiyor artık 😔