Ervaeneserpil Kızlar üç gündür burnu tıkalı serum. Sıkıyorum aspiratör ile çekiyorum çok az bi şi geliyo yine tıkalı sogan da kesip koydum beşiğine fayda etmedi ateşi de yok cocugumm hır da hır😢siz nasıl açıyorsunuz burnunu doktora mı gotursem
Zuzu Ervaeneserpil serum fizyolojik sıkıyorsan mutlaka bebeği dik tut ve birden sıkmaya çalış,diğer türlü sümükler çıkmıyor malesef.Bir de hala olmuyorsa okyanus suyu deniz suyu almanı öneririm.Tek fısla rahatça nefes alıyorlar ve burunları kendiliğinden akıyor
Esrdmrkl1907 Ervaeneserpil Valla bende senin gibiyim geçenler bende bununla ilgili post açtım ama bi çare olmadı maalesef 😔
Cgdm21 Ervaeneserpil birde kuru sogani ortadan ikiye kesip üstüne karanfil batirarark odanın bi köşesine bırakmayı dene canım benim kızımda çok işe yarıyor
Ervaeneserpil Elifblr bi tüp kaç ml biz öyle almadık şırınga ile sıkıyorum velet izin vermiyor ona da kzıyor yutuyor
Elifblr Ervaeneserpil 10 ya da 15 ml aşağı yukarı ben de şırıngaya çekiyorum sırtını kendime dayayıp kafasını biraz öne eğiyorum öyle sıkıyorum bikaç dk bekleyip aspiratörle çekiyorum.
Merve0694 Ervaeneserpil Yigitalpinnannesi Aralık ayında bebeğim 47 günlükken yaptırdım Mamak Ilgın tıp merkezi… Dr onursal yıldız internetten araştırın Dr yorumlarına falan bakın ben bu şekilde gittim çok coook memnun kaldım dronursalyildiz yazınca da integramdan cikar
Elifblr Ervaeneserpil canım çenemle omzum arasına hafif kıstırıyorum ben 15 günlükten beri yapıyorum bunu burun tıkanıklığı tehlikeli biz hastanede yattık akciğer enfeksiyonundan. İhmal etme ciğerine inmesin balgam. Tıklalı olduğuna emin misin boğazdaki hırıltı farklı bişey ikisini karıştırmayasın
Mucizemm Elifblr canım benim bebeğimin de ara sıra öksürüğü ve ve burnu tıkanıyor geçer diye goturmedm evde damla damla tıp burnunu açıyorum ateşi felan yok sizinki de böyle miydi
Elifblr Mucizemm evet canım hafif tıkanıklık vardı çok fazla hapşırmaya başladı göz akıntısı vardı götürdüm bişeyi yok dediler ertesi gün öksürük başladı takip edeyim dedim akşama kesik kesik nefes almaya başladı solunum sıkıntısıyla yatış verdiler ateşi de yükselmişti Rabbim kimseye yaşatmasın
Elifblr Ervaeneserpil anladım canım serumu düzgün yapınca hemen açılıyor aslında ama bilemedim yani benim oğlumun burnu tıka basa doluydu yeşik yeşil kocaman sümükler temizliyodum ben serumla
Mucizemm Elifblr amin canım Allahım korusun bebislerimizi çok korkuyodum zaten hasta olucak diye düzeldi mi şimdi sizin bebeğiniz
ozgevolkan Elifblr yaa bu saydıklarınız benim oğlumda da var Burnu tıkalı ve deniz suyunu ne zaman sıksam çok ağlıyor yan mı yatırıp sıkmam lazım bu kezde akıyor diğer türlü de genzini yakıyor nasıl açıcaksam 😢
Duam Elifblr geçmiş olsun serum tehlikeli diye duymuştm bı arkadaş yazmştı buraya burnuna sıknca bebeyim tıkandı mosmor oldu dmişti
Elifblr Mucizemm 4 gün yattık düzeldi Canım amin 🤲🏻🤲🏻Burnunu sık sık güzelce temizle bişey olmaz Allahın izniyle öksürüğünde artış olursa mutlaka götür