[silindi] beril60 nerde ucuz bulursam tabi naylon karışımı varsa almıyorum.e bebeğin ki güzel ama kalıpları çok küçük
beril60 Baynimir carterstan aldım ama şuanda fiyatlar aldı başını gidiyor 6 ay önce aldıklarım şimdi iki katı 🥺
Yalin Yalin bebeğin ayıyla uyumlu gidiyorsa olur, bize çoğunlukla uydu, salopet almıştım birkaç tane onlar biraz büyük gelmişti Ugggg en son internetten carters 4 lü 180 di yanlış hatırlamıyorsam, h&m de 3 lü 70 di yazın
Yalin beril60 bebeğin ayıyla uyumlu gidiyorsa olur, bize çoğunlukla uydu, salopet almıştım birkaç tane onlar biraz büyük gelmişti Ugggg en son internetten carters 4 lü 180 di yanlış hatırlamıyorsam, h&m de 3 lü 70 di yazın
Yalin beril60 bebeğin ayıyla uyumlu gidiyorsa olur, bize çoğunlukla uydu, salopet almıştım birkaç tane onlar biraz büyük gelmişti Ugggg en son internetten carters 4 lü 180 di yanlış hatırlamıyorsam, h&m de 3 lü 70 di yazın
Kucukkalbim beril60 Yok canım terletmiyor pamuklu olanlardan kullanıyorum ama kadife olanlar tetletiyor
milaseren beril60 carters h&m ve Zara. Carters kalıpları kücük oluyor, h&m nin kalıpları normalde büyük ama zıbınlarda tam beden alıyorum oluyor, zara baby de kücük büyük almakta fayda var. Ebebek ve lcw den aldıgım tüm zıbınlar yamuldu uzun zamandır almıyorum