Miniko25 belki yardim edicek kimseniz yok belki esinizden yeterli destegi goremiyorsunuz bilmiyorum ama bu sinirinizin sebebi asla cocugunuzun durmamasi degil, cocugunuz sizi hissediyor ve ona gore davraniyor siz gerildikce onu daha da korkutup bu tarz davranmasina sebep olucaksiniz. Bir uzmandan yardim almanizi oneririm ayrica bir kere bagirdiniz bez degistirirken diyelim o cocuk bir daha bez degistirmek ister mi bilir ki tekrar bagiricaksiniz o kizilcak bir durum siz bagirmaya devam ettikce bu is uzicak. Cocugunuz diretince sakin olun bezin full dolmasini beklemeyin sarkilar soyleyin elinize oyuncak alin once onu sort ustu yatirip oyuncaklarla dikkatini dagitmaya calisin birkac kez yatarak oyunlar oynatin direk bez degistirmeyin once sirt ustu yatmanin korkulcak bagirilcak birsey olmadigina alissin sonra oyunlarla sarkilarla ebz degistirmeyi deneyin diretti mi bez degistirme isini birakin birkac dk sonra tekrar deneyin. Illa yat degistircem ver bacagini ver kolunu diye cekistire cekistire sizi de giydirseler bagirsalar bu yasta siz bile aglarsiniz istemezsiniz biraz bebegi anlamaya calisin. Ama once kendinize iyi davranin ki cocugunuz sizi mutlu ve sakin gorsun