Bebekkkkkkkkannesii Banada kegel egzersizi dedi doktorum ama nette araştırdım tek çözümü ameliyat yazıyor . Bende gecikmeden olayım diyordum. Kegel egzersizini deneyim o haldee . Çok afedersin dışarıdan görünüyormuydu sizinkide . Ben hafif eğilince görüyorum çünkü
Deletedmom_114 Bebekkkkkkkkannesii Sizi korkutmak istemem ama başımdan geçenleri anlatayım 3 normal doğum yaptım her yaptığım doğumdan sonra daha çok artmaya başladı 20 gün olacak yeni ameliyat oldum hem idrar torbam sarkmış hem bağırsaklarımda sarkmış hissediyordum sert bişey geliyordu elime devamlı hemde doğumdan dolayı genişlemem vardı hepsini birden ameliyat oldum geçmiyor yani kendiliğinden
Bebekkkkkkkkannesii Deletedmom_114 çok geçmiş olsun . Makat sarkması da dışarıdan görünüyor du dimi. Memnun kaldınızmı nerede ameliyat oldunuz peki . Birde ameliyattan sonra çocugunuzu kucagınıza almanızda sakınca oldumu
Deletedmom_114 Bebekkkkkkkkannesii Kegel egzersizini öneriyorlar evet ameliyattan 40 gün sonra kegel egzersiz mutlaka yap dedi
Deletedmom_114 Bebekkkkkkkkannesii Evet hem görüyordum hem hissediyordum benim çocuğum 2 yaşında şuan ama 1 ay ağır kaldırmam yasak Ankara’da Zahide küçükte oldum
Bebekkkkkkkkannesii Deletedmom_114 anladım çok teşekkür ederim farklı bir kadın doğuma muayene olur çaresine bakıcam bende bebeğim 2 aylık henüz
incimercan Deletedmom_114 merhaba cok geçmiş olsun ayni sorun bende de var 2 yıl oldu doğum yapali geçmedi. Ankara’da yaşıyorum doktor hastane arayisindayim. ameliyat zormuydu sonrası iyileşme süreci nasıl ağrı cokmu? Bir de ameliyat ucreti ne kadar zahide hanimin paylasabilirseniz çok sevinirim 🙏
Bebekkkkkkkkannesii Kızlar bugüün ünlü bir profesöre muayene oldum kegel egzersizi ile geçeceğini söyledi operasyon önermedi . Bu durumu yaşayan olursa acele etmesin 3 4 ay kegel egzersizi yapsın doktorun bana önerisi bu
Sedanur123 2prenses1pren yalnız değilim bende de bu sorun var hani böyle çok sıkışıpta bir iki damla kaçar ya öyle de değil idrar kaçırma problemi bende de var bende gideceğim doktora Allah nasip ederse inşallah
Deletedmom_114 incimercan merhaba çok sağolun benim 5 operasyon birden yapıldı o yüzden tek olarak bilmiyorum ama ben hepsine 40 bin ödedim muayene ücreti 800 tl ama zam gelecekti şuan nasıl bilmiyorum Ameliyatı koru hastanesinde yapıyor koru hastanesinden çok memnun kaldım çalışanları ameliyat ekibi hepsi gerçekten çok ilgiliydi Ameliyat sonrası biraz ağrı oluyor ama zamanla geçiyor şuan 41 gün oldu hiçbir şikayetim yok
Deletedmom_114 incimercan Ben 3 normal doğum yaptığım için ve 3.cüsüde çok ıkındığım için idrar torbam ve bağırsaklarım aşağıya inmiş hissediyordum zaten kegel egzersizini ne kadar yaparsam yapayım hiçbir faydası olmadı ama eğer ameliyatlık süreç değilse doktor anlıyor zaten evet kegeli öneriyorlar sizde doktora gidene kadar kegel egzersizi yapın ihmal etmeyin Ben İstanbul’da bir çok doktora gittim ama güvenemedim çünkü bu operasyonu olup 2. Ciye tekrar ameliyat olan varmış bende temiz olsun güzel olsun dedim 🙂
incimercan Deletedmom_114 çok teşekkür ederim cevabınız için. ben ssvd yaptım ve doğum aninda karnıma bastirdilar bu sebeple olduğunu düşünüyorum. sarkan bişey olduğundan eminim 2 yıldır da geçmedi kegele rağmen. fiyatlar cok yüksek geliyor sanırım ilk olarak devlet hastanesine başvurup duruma göre karar vereceğim..
Deletedmom_114 incimercan Bana devlet hastanesi yapamayız benim bide genişleme vardı estetiğe giriyor dediler ben mecburen özelde oldum Devlette olsa doktorunuzu iyi araştırın Annem 10 yıl önce devlette oldu çok memnun kaldı Komşumuz başka bir devlette oldu hiç memnun değil şimdi tekrar ameliyat olacak Rabbim şifalar versin bu mübarek günde hepimize inşallah Kandiliniz mübarek olsun
Nur20212 Deletedmom_114 canım çok geçmiş olsun doktor adı ve yeri neresidir bağırsak sarkması ve mesane bende de var saat başı küçük tuvaleti. Geliyor bağırsakdan dolayı da tubaletimi yaparken ilk takılıuor elimde ittiriyorum kabız olursam da çok zor oluyor cinsel anlamda bir sıkıntım yok ama küçük tuvalet olayı beni çıldırtıyor bazen idrar kaçırma da oluyor gibi damlama şeklinde abdest sorunum oluyor namaz abdesti alıyorum emin olamıyorum çamaşırımdan abdestimden . Böyle sorunlar yaşıyorum sizinki ne boyutta idi fazla kilım da var 10 kilo gibi vermem lazım ama olmuyor işte 2 yaşına yaklaştı çocuğum veremedim hala
Bebekkkkkkkkannesii Nur20212 merhaba benim sıkıntım geçmedi ameliyat olacağım Kızım biraz daha büyüyünce . İdrar kaçırmam yok ama eğildiğimde ceviz büyüklüğünde vajinamdan görüyorum .
Deletedmom_114 Nur20212 Merhaba canım başta şunu söyleyeyim doktor bana kilo bu sorunu daha çok artırır dedi Ankara’da Dr.Zahide küçük hapşurma öksürme esnasında imkanı yoktu tutamıyordum şuan çok şükür çok memnunum bir sorunum yok