Dolores Woman35 ben kış mevsimi olduğu için vicco ilk adım pandufu aldım. Kalıbı bi numara dar onu söyleyeyim. Bot ilk sefer için hiç olmaz diye düşündüm yani.. şimdi de bahar için yine vicco alacağım malum ayaklar çabuk büyüyor :)
thecamellia Woman35 vicco aldık bizde esnek olduğu için daha rahat yürüyor ama dönemlik bi ayakkabı bence kalitesine gçre fiyatı fazla ama esnek ve rahat tam ilk adım ayakkabısı
Nehir16busra thecamellia ya bende bunu düşünüyordum aslında daha farklı esnek bir model de olabilir ama ne aslında oda dönemlik olacak ayak büyüdüğü için😂 mesela ayağından bir numara büyük alsak genelde ne kadar süre giyiyorlar onları
-Yenianne-- Woman35 Nike Jordan ilk adım ayakkabısını almıştık inanılmaz esnek tabana sahip biz çok memnun kalmıştık.
thecamellia Nehir16busra evet seneye giyemeyecek zaten ne alsan e bebekte çıkarmış vicco tarzı onlarada bak istersen ilk etapta çok para vermeye gerek yok ya vicco yine iyi
Gulceninannesi25 Nehir16busra ben ayakkabicidan aldım bildiğim bir yerden 6 ay giyer en hemen hemen dedi
AkademiikAnne Woman35 Vicco. Başka marka alacaksanız da ortopedik değil anatomik olmasına dikkat edin.
Denizzz88 Woman35 bende ilk vicco aldım yumuşaktı kolay yürüdü hatta 1 ay sonra yaz girdi araya yine vicco sandaletlerinden aldım bu sefer onlarda aşırı yumuşak ve kullanışlıydı
kamyon_leo Cukulata spor ayakkabısını bir numara büyük aldık ama ilk adım olarak aldığım tam numara aldım
Sairsel Woman35 İlk ayakkabınız e bebekten aldım tabi vicco görmeden önce. Tabani hafif sertti. Sonra Nike, güzel öneririm tabanı yumuşak ortopedik ve rahat oluyor, ve puma
Pelbaby Woman35 bizimki adidas tı yumusak taban olanlardan cok rahat etti ama tabiki viccolarda iyi diye duydum
Bhr28 Minikpanda12 ilk adım ayakkabısı olarak satılıyor . Bebek ayağına uygun üretilmiştir diye düşünüyorum . Tam olarak düzden kastınızı anlayamadım ?
Gulceninannesi25 Woman35 bende yeni aldım vicco ilk adım ayakkabısı çok güzel yumuşacık ayakkabı kızım 1 yaşına giriyor