Elnr 3 ay 24 günlük oğlum ve memede uykuya geçiyor gündüzleri de öyle ne ayakta sallayabiliyorum nede beşikte sallanarak uyutaniliyorum zamanla düzelir mi yoksa bu böyle gider mi 🫤
ayseozcil Elnr 14 aylık kızım gala aynı dogdugundan beri ne beşikte yattı ne ayakta sallanmayı kabul etti asla uyumuyor illa emicek
3yasakadarsifirekran Elnr Bebeğinizin uykuya geçtiği zamanları gözlemleyin hangi şekilde daha rahat geçiyorsa tüm uykularda onu uygulayın .
Sontvbukucu Elnr 5. Aya girince uyku duzeni oluşturabilirsiniz. Profilimde 2 tane post var. İsterseniz bakabilirsiniz. Okuduktan sonra sorunuz olursa konuşuruz:)
Elnr 3yasakadarsifirekran emerek uyuma şeklinden başla uykuya geçemiyor bende bu tarzı değiştirmek istiyorum işte 🥹
Sontvbukucu 3yasakadarsifirekran cok güzelsiniz hocam maşallah canım aşkım bitanem gözümün nuru hocam😂
3yasakadarsifirekran Sontvbukucu İçimi aydınlatan hocam , içimi titretiyorsun hocam nefesim kesiliyor😀😀😀
Sontvbukucu Elnr kiz nasıl bulamadın bi tane uyku egitimi veriyorum memede uyuyan bebege var bi tane de uyku egitimi veriyorum beleş var. Tartışmalar a gir orda görürsün 😁