Gokce_anestezi Sevilayeymen Sabah akşam 20 şer damla verebilirsiniz sorun olmaz ama dilerseniz 10 10 başlayın bize yeterli gelmemişti hep 20-20 verdim
Sevilayeymen Minikkuzuveanne Bende 10 damla vereyim çünkü kolik ağlıyor bütün gün pit pit sırtına poposuna vurunca susuyor
Friends Sevilayeymen ben 10 damla verdim ama bu iyi gelmemişti bebeğime. Sabsimplex candır. Doktorunuza danışmanızı öneririm. Bebeğinizin boyu ve kilosuna göre damla önerecektir. Sevgiler❤️
Sevilayeymen Friends Bunu birinden daha duymuştum ama geç duydum eşim gidip almış bir bunu deneyelim once doktoruma sorucam tesekkur ederim 🥰
[silindi] Sevilayeymen ben başladığımda kırkı çıkmamıştı bebeğimin. Bi sıkıntı yaşamadık çok şükür. 5 aylık olana kadar da kullandık
Havva2010 Sevilayeymen farketmez canım zaten beslediğin zaman mutlaka gazını çıkartmaya bak bugünlerde geçicek ❤️
aysglerdenn Sevilayeymen bize dr sabah 15 akşam 15 versın eğer fayda etmezse 20 ye çokarsın demıs ben 20 şer veriyorum sabah akşam
Sevilayeymen Havva2010 bu gaz damlasini sütun içine katıp mi veriyordunuz yoksa beslenmeden önce ağzına damlatiyir musunuz?