Mks SSnglksmbirkaç saniye önce Hayırlı akşamlar hanımlar aranızda anksiyete den kurtulup eski düzenine kavuşan var mı Nasıl baş ediyorsunzz
Mks Selin3561 ben kontrolümü kaybedecekmişim gibi hissediyorum korkuyorum sürekli düşünüyorum üzülüyorum illa kendimi üzecek birşey buluyorum
Userqq Magnezyum bana çok iyi geldi magnewo kullanıyorum bı deneyin bütçeniz yeterliyse magnimore pplus kullanın inanın çok iyi iyi geliyor
Selin3561 Mks bende sürekli kendımı dinliyorum vücudumu kontrol ediyorum kafayı yıcek gıbıyım acıle gıdıyorum en ufak bısey de gece gündüz kan ıdrr tahlılı ıyı bıkınca hepsi ıyılesıyorum tv de bı hastalık duymayım düşünerek kafayı yiyorum bende de mi var diye
Mks Selin3561 keşke gitseniz en azından teşhis koyulur BELKİ de çok hafif düzeydesinizdir ve terapi ile geçecektir
Selin3561 Mks ilaç kullanıcam korkusuyla kaçıyorum hep ama tüm hayatımı alt üst ediyor bu zevk almıyorum hıcbıseyden mutsuzum sürekli
Mks Faymer çok kişi söyledi bir kaç kez izledim ama pek birşey anlamadım aslında şuan nasılsınız hangi videolarına baktınız acaba ilaç kullanıyormusunuz
Mks Selin3561 malesf bende o düşüncedeydim ama her hastaya ilaç vermiyorlar terapi ile atlatan büssürü insan var
Faymer Mks prozac kullandım 1 ay 10 gün kadar allahım daha kötü oldum ya sonra bıraktım izzet güllüyü izlemeye başladım daha iyi hissettim kendimi