Flamingom 4 yıldır bu evdeyşm ama banyo temizliği cok zorlanıyorum. 2 buyuk banyo 1 misafir banyo var sadece lavabo tuvaleti olan canım çıkıyor foşur foşur yıkayamıyorum. Var mı kolayı allah aşkına 😂ev 4 yıllık eski değil bu arada
lceLady Flamingom gider olanlardan koku geldgi için bennce yatın kalkın şükredin😀 bende kapatıcam o gideri nereye gidyorsa gitsin😂
Songena19 Flamingom maalesef benim banyoda da yok gider yeni evlerin çoğunda yapmıyorlar mecburen sil supur yapıyorum ama ileride banyoyu yeniden yaptıracağız ve gider olacak mutlaka
Flamingom lceLady yaa gerçekten mi bazen arada bir duşakabin gideri koku geliyor kare bir kapagı var hafif açık kalırsa koku geliyor ama camaşır suyunu bastım mı gidiyor 😂 klozeti yıkaması dert sil sık sil sık canım cıkıyor
Brutal-Betty Ah keşke benim de giderim olmasaydı ne zaman rüzgar çıksa bütün koku evi sarıyor nefret ettim artık
Flamingom Brutal-Betty o yüzden mi yapmadılar acaba eve bakarken neden gider yok demiştim yeni nesil evde yapmıyor demişti ev sahibi yoksa evin geri kalan heryerinden memnunum 😂
Flamingom Songena19 benim de takıldıgım konu 5 dk da klozet temizlerdim gidersiz yarım saati buluyor evde 3 klozet olunca tamamen zaman kaybı