yagizinannesiiiiiiiiii Süt alerjimiz var doktorumuz biliyor antibiyotiği okuduğumda inek sütü içerir yazıyor kullanan oldu mj ?
ayazbebek_0 Sudemeda benim süt alerjisi var bebeğin bugu kek yaptım içinde süt var tüketimez miyim bide oldugu halde tüketilirse ne olur sadece kaka mı sorun
annebenanneoldum ayazbebek_0 fırınlanınca genelde sorun olmuyor ama süt alerjisi bronşit gibi hastalıklara sebep olabiliyor
Yagiztos Onu bilmiyorum.ama bizimde süt alerjisi var zimax verdi antibiyotik boynumdan ayak ucuna kadar döküntü döktü dedm sutmu vardı acaba icinde. Antibiyotik den sonra zaten ne geldyse geldi ödüm kopuyo kullanmaya😑😑
yagizinannesiiiiiiiiii Bende hiç istemiyorum kullanmak ama kulak iltihabı malesef. Doktora sordum süt şekeri varmış süt proteini yokmuş kullanabilirsiniz dedi 🙄
Beyefendiyanak yagizinannesiiiiiiiiii bizde kaka sorunu yaşıypruz 7-10 gün arayla yapıyor doktor süt alerjisi olabilir dedi bu arada sadece anne sütü veriyorum
Ecemoz1 Bizim de süt alerjimiz var. Bronşit başkangıcımız var mecbur antibiyotik kullanıcaz. Augmentin ve calpol verdim yine kakada mukus ve kan yaptı ya içeriğinde yazmıyor bir şey ama kaka yeşil gibi pıhtı kan olmuş ayrıca