Tamalikko Ben de satıyorum. Özel helen dikim 38 -40 beden arkası çarpaz bağlamalı Pandemide nikah için giydim sadece - izmir Görselini ekleyemedim nasıl ekleyebilirim?
elagozlu35 Kızlar benimde gelinliğim var 40 44 beden aralığında özel dikim izmirde yaşıyorum 650 tl satıyorum arkası ipli A kesim
BirPrensAnnesi___ Bende satiyorum 38 40 a kadar olur arkası baglamali prenses model gardrops ve dolap uygulaması var bakmak isterseniz Gardrops : cansuhrzgu Dolap : cansudeniz601
Hakanbuse0 Merveoykualp bende satiyorum 36-38 beden uyumlu izmirde ozel dikim 3-4 saat giydim sadece arkasi ipli fermuarli
Meltemgzll Merveoykualp numaranızı yazarsanız fotoğraf atabilirim duvak. gelin ayakkabısı gelin tacım da var bilginize 😊😊
Merveoykualp Bu arada elinde bindallısı olan varsada atabilirmi güzel anneler boşnak şalvarı takımı olabilir diğer türlü olabilir 😊
Elifozyurt 38 40 beden arası gelinlik ayakkabısı 2 farklı model taç duvak pazarlık paylı 2850 tl ( gelinlik kuru temizlesi yapılmıştır tertemiz paketli) 38 40 beden arası nişanlık tarlatan sac aksesuar 1850 tl satılık watsap üzerinden görsel atılır