Meltemgzll İzmir’de özel dikilmiştir 4 saat giyildi hiçbir sıkıntısı yoktur ilgilenen olursa yazın lütfen 🙏
Merveoykualp Aysegizem1 görsel atabilirmisiniz acaba kardesim icin bakiyoruz da bide fiyat ve beden bilgisi
FatmaaDeniz Merveoykualp dolap uygulamasından bakabilirsiniz benimde gelinliğim satılık parlakshopping
Hakanbuse0 Merveoykualp bende satiyorum 36-38 beden uyumlu izmirde ozel dikim 3-4 saat giydim sadece arkasi ipli fermuarli
Bilge_Alparslan FatmaaDeniz FatmaaDeniz Merhaba bende de var 42-46 arası beden sıfır hiç giyilmedi nasip olmadı diyelim pandemi denk gelmişti 2.500 satıyorum indirim olur
Merveoykualp Aysegizem1 nasıl acaba açıkmı şuan 36 38 olmayabilir kilo vermeye calisiyo verebilirse girer anca icine 😊
Merveoykualp Meltemgzll kardesimle yarin bi gorusup size oyle döneyim olurmu resim atabilirmisiniz acaba bu arada kardesim açık
Meltemgzll Merveoykualp numaranızı yazarsanız fotoğraf atabilirim duvak. gelin ayakkabısı gelin tacım da var bilginize 😊😊
Funda27 Ben de satıyorum 3000 e açıktım evlendiğimde indirim yapabilirim 36 38 bedene uyumlu helen model gelinliğim.