KumsalAda2 tugbac robot kullanıyorum ama kesinlikle kullanışlı değil satmaya çalışıyorum gerçekten çünkü takılıyor biyerlerde bazı yerleri geçiyo almıyo
esmanuursss tugbac kullanmıyorum ama bence ikiside ahahah sonuçta dyson ben süpürürken güzel robot da kendi süpürünce 😄😄
Aliveannesi96 tugbac ikisinin kulvarı çok farklı eğer evinde iyi çalışan bir süpürge yoksa şuan dyson ama süpürgen var ise robot ben robotumdan çok memnunum görümcemde dyson aldı ilk pek dehşet bi farkı yok benim normal süpürgemden robot aldı sonra rahat ettim diyor
tugbac Aliveannesi96 evet evimdeki süpürgemden memnunum. Dyson olmasa da fantom dik süpürgem de var. Robot süpürgeler kendi kendine çalıştığı için bana daha mantıklı geliyor. Siz memnunsanız, hangi markayı kullanıyorsunuz acaba?
tugbac Uffsananebeslk dysonın çok iyi olduğunu biliyorum, ama robot süpürgelerin de yorumları çok iyi. Hangisini alsam daha rahat ederim karar veremiyorum..
Senazeynep3425 tugbac robot kendi kendine çok güzel süpürüyor. 2 senedir kullanıyorum çok iyi bir şey. Dikey şarjlı supurgem de var ama onda yine ben vakit ayırmalıyom. Mesela bebeğim uyurken bende onunla uyuyup bir yandan da evimi temizletebiliyorum. Uzun süre evde olmayınca geleceğim gün evimi temizletebiliyorum. Çok iyi bir şey
HandeK tugbac ikisinide kullanıyorum emin ol robot alsan rahat edersin 2si çok farklı dysonın çekim gücü temizliği çok iyi ama sen uğraşıyorsun robot kendi süpürüyor ve rahat ediyorsun benim roborock marka ve çok memnunum
Mavi1602 tugbac ikiside farklı bi seçenek olmuş normal süpürge mi dyson mı desen daha iyi olurmuş eğer bi süpürgeye ihtiyacın varsa dyson al derim ama normal güzel çeken süpürgem var dersen o zaman robot derm mesela bende phılıps marathon var çok çok memnunum 3 senedir devamlı kullanıyorum çekiş gücünde hiç düşme olmadı birde xaomi robotum var, phılıps olanla dip köşe haftada 1 geçiyorum gerisini robot hallediyor evdw olmadığjm zaman bile uygulamadan açıyorum eve bi geliyorum mis gibi heryer süpürülmüş yani umarım fikir verebilmişimdir
tugbac Mavi1602 evdeki süpürgemden memnunum evet ☺️ ben de böyle düşünüyorum, başka işlerle uğraştığımda veya evde olmadığımda robot süpürge evimi temizleyebilir ama dyson aldığımda yine ben kullanmak zorunda kalacağım..
Aliveannesi96 tugbac çok memnunum benim markası xiaomi robot süpürge s5 max pro ama markadan çok en önemli özellik telefonla bağlantı ve haritalandırma özellikli olması mob özelliğinden ben memnunum
tugbac HandeK evet ben de uğraşmak istemiyorum.. ben her gün ev süpürüp siliyorum, ama bebekli ev malum, ona bir şey yedirdiğimde, akşam eşim işten geldiğinde, yemek sonrası mutlaka tekrar süpürge açmak zorunda kalıyorum. Evi süpürmekten yoruldum 🫠