Raaabiadmrtrkmen İkinci kes topuk kanı veren var mı ? Hastaneden çıkarken verdik aile hekimliğinde de verdik. Tsh yüksek çıkmış tekrar alacağız dediler 13.günü bugün tekrar verdik kanı. Böyle olup değerin normal olduğu var mı. Panikledik ikinci kez çağırınca. 🥺
baykuskiz_ Raaabiadmrtrkmen paniklemeyin. Cogunlukla tekrar istiyorlar merak etmeyin allahin izni ile 2. Sonuc guzel gelecek
Nazifeumay Raaabiadmrtrkmen bizde de aynısı oldu . Sonra düzeldi ilaç vs kullanmadan 2.test temiz çıktı şükür
[silindi] Raaabiadmrtrkmen panik yapmayın benim bebeğim 53 günlük bizim de hastane normal aile hekimliği cagirdi yüksek dedi bi daha istedi daha sonra hastanedeki doktoruma soyledim genelde aile hekimliği formalite gereği 2 defa ister kafana takma zaten anormal olsaydı ben hastaneden cikarmazdim yoğun bakımdan dedi o yüzden korkmayin
_YanakReisinAnnesii Raaabiadmrtrkmen bizimde fkü değeri yüksek geldi 2. Kan da . Gidip 3. Kanı verdik normal geldi . İlk günler beslenme azlığı sarılık vs bunlardan dolayı yüksek çıkabiliyormuş sonuçlar.
black00 Raaabiadmrtrkmen bizimde ilkinde 2 değerimiz yüksek gelmişti bebek beslenmeden ve 48 saat geçmeden alındığı zaman yanlış sonuçlar çıkabiliyormuş ikinci temiz geldi bende çok üzülmüştüm 2. Sonuç gelene kadar🤦♀️
Raaabiadmrtrkmen black00 bir de bize bi sıkıntı çıkmazsa aranmaz dendi yani arayıp sıkıntı yok sonuçlarda denmesi gerekmez mi 😵💫
_YanakReisinAnnesii Raaabiadmrtrkmen temiz çıkarsa aramıyorlar. Bizi de aramadılar , 1 ay aşısında ben sordum sistemden bakıp temiz gelmiş sorun yok dediler .
Barany Raaabiadmrtrkmen bizim de aynısı olmuştu topuk kanından bir gün önce hastaneye kan vermiştik hasta olduğu için doktor test yanlıştır kabul etmeyin kan testi sonucunu verin dedi öyle yaptık biz de ama siz tekrarlatın bizim başka testimiz olduğu için yaptırmadık
Raaabiadmrtrkmen Barany tekrarlattık bakalım inşallah güzel sonuçlar gelir. İlkinde böyle değildi ikinci sankim çok uyuyor bilmiyorum kuşku içerisine giriyorum o yüzden besleniyor altına yapıyor sürekli uyuyor uyanık kaldığı nadir yanii
Dyldrm Raaabiadmrtrkmen bizde dün 2. Topuk kanını sağlık ocağına verdik bir aksilik olursa ararız aramazsak sorun yoktur dediler çıktık geldik bizde.