-egem18 Fatmannny benimki de bir kez döndü durdu 3 aylıkken 4 buçuk aylıkken başladı yeniden şimdi hiç durmuyor canım endişe etme canları nasıl isterse öyle yapıyorlar
hepi_anne Fatmannny ondan bende etkileniyorum en ufak harketinde acaba diyorum sknrs senaryolar kuruyorum dua ediyorum çok etkiliyor.sizin bebiş bence denemeler yapıyor o yüzden eminim önümüzdeki ay yerinde durmaz benimki öyle suan
Alparslan616161 Fatmannny anlık oluyor cnm bunlar çok dikkat et çünkü 4 aylıkken zoraki dönerdi 5.5 aylıkken dönmez dedim ansızın döndü
Alparslan616161 Fatmannny bnm oğlumda kafasını kaldıramazdı yüzüstü koyduğumda 5 aylıkken kaldırmaya başladı mesela oturması bile 7 aylıkken başladı
Hayaletbirisi Fatmannny var tabiki ben benim oğlum 8. Ayına gelene kadar max 2 kez dönmüştür hiç hoşlanmıyordu dönmekten bende o dönemlerde takıyordum kafama sonra akışına bıraktım dönmek istediğinde dönebildiğini fark ettim
Fatmannny Hayaletbirisi ya işte bende aslında takmamak istiyorum ama sma çok fazla yayılınca ister istemez telaşlanıyor insan
Rozamoms_ Fatmannny daha çok küçük annesi döner elbet benim kızım da o aylarda dönme çabasındaydı 6-7 aylıkken artık tamamen dönebiliyordu