Fatmannny Kızlar bebeğim 3 ay 20 günlükken döndü ama bir kere 20 gündür hiç dönmüyor istemiyor başına gelen var mı
hepi_anne Fatmannny hepsinin gelişimi farklı siz destekleyin hafif yani yatırıp bacaklarını çapraz yapın carsafin uzerinde esinizle döndürun zamanla döner
teachermom07 Fatmannny haftaya 5 aylık olacak hala daha dönmedi Sürekli düz zeminde egzersizler yaptırıyorum ama canı kendi kendine dönmek istemiyor. 6.aya kadar yolu varmış
Birdunyabircennetannesi Fatmannny Oğlum 8 aylıkken döndü endişe etmeyin. Sert zemine yatırın bebeğinizi ve kafasının arkasına doğru sevdiği oyuncakları gösterin elinizle de destekleyin
MerveST Daha çok küçük merak etmeyin benimki de 3 aylıkken denemeler yapmıştı. Şimdi 4 ay 25 günlük hala deneme yapıyor bazen dönüyor bazen donemiyor. Zamanı gelince elbet hepsini yapar. Gelişimleri hepsinin çok farklı 🤷🏼♀️
Fatmannny hepi_anne tabiki gelişimleri farklı ben sadece bir kere döndü şimdi neden istemiyor diye soruyorum sma hastalığı çok arttı ya ister istemez etkileniyorum
hepi_anne Fatmannny ondan bende etkileniyorum en ufak harketinde acaba diyorum sknrs senaryolar kuruyorum dua ediyorum çok etkiliyor.sizin bebiş bence denemeler yapıyor o yüzden eminim önümüzdeki ay yerinde durmaz benimki öyle suan
ikicanpareannesi Benimki 6 Aylık dönmüyor, canı istemeyebilir de . Bende sizin gibi kafaya çok takmıştım şimdi saldım ne zaman isterse diye ama ben ablası var o yüzden pek bırakamadım düz zemine yeni yeni bırakıyorum gelişme oldu siz destekleyin düz zeminde
nurcanxxx Benim bebeğim 5 ay 11 günlük daha bir haftadır dönüyor sırt üstünden yüz üstü dönüyor ama tekrar sırt üstü dönemiyor tabi daha sizinki erken
Fatmannny nurcanxxx ya benimki dana önce dönünce şimdi de bırakınca biraz telaş yaptım unuttu mu diye
Birdunyabircennetannesi Fatmannny Sert zemine yatırın mutlaka birde küçük daha endişe etmenize gerek yokki 🙊
Fatmannny Birdunyabircennetannesi yok ben zaten daha önce yapıyordu şimdi yapmıyor ondan biraz endişelendim 🥲
RobinScherbatskyy Fatmannny siz hatırlatın dönme hareketini benim kızımda 3 aylık döndü bi kere dönüp sonra bıraktı ben tekrar döndürdüm sürekli destekleyerek şimdi yerinde durmuyor 3 buçuk aylık😅