RobinScherbatskyy smyra102030 rota ve menenjit iki doza toplam 3 bin lira ödedik ayrı fiyatlarını bilmiyorum malesef
Susamuru smyra102030 ben yaptırdım bu hafta. Kızımın ateşi bile çıkmadı menenjit allah korusu öldürücü veya beyin hasarı bırakan bir hastalık. O sebeple parası evet çok yüksek ama ben yaptırdım
Susamuru smyra102030 medicana 990 tl ilk doz. Ateş yapmaması için iki dozu aynı anda yapmadılar 1 ay arayla diğer dozu vurduracağım
smyra102030 Susamuru benm gttgm hastane 1250dedi artı muayene ücreti sizin nasl bu kadar uygun anlamadm
smyra102030 RobinScherbatskyy yanı sizde medicanada yaptrmssnz ordamı muayene oluyordnz bebek kontrolü smdi benım gttgm hastane hem muayene ücreti istyor hemde aşı tek doz aşı 1250 istyo sizinkılere göre baya pahalı onu anlamaya çalşyrö
RobinScherbatskyy smyra102030 evet biz başından beri medicanada muayene oluyorduk belki değişiyordur fiyatları hangi medicana?
smyra102030 RobinScherbatskyy siz hangisine gidiyrsnz ben medıcanaya gtmyrm sizden duydm suan benım gttgm hastanr farklı yanı
smyra102030 RobinScherbatskyy anladm teşekkür ederım bndr aradm sordm fiyat için döneceklrr eger sızın ödedgnz fiyatsa neden fazla ödeyeyım oraya gdrm ama eczanede bıle aşı 1250 orda nasl ole anlamadm
smyra102030 RobinScherbatskyy yok önceside oleydı sordm ben yenı değil gecen ay kontrolde 1250dedı doktor yanı bı dengesiz lık var yaptrdgnz bexsero mi
smyra102030 RobinScherbatskyy anladm iyice karıstık :) teşekkür ederim bilgilerınız için Allah razı olsn