Aysegul93 tuttioz evet canım cok kullanışlı 6 kişilik benimki ama 8 kişi sığıyor rahatlıkla mutfak için almıştım hani üstü cam altında desenler olanlardan. Kapanınca 4 kişilik ama kapalı haline bile 5 6 kişi sığıyor
Angel00 tuttioz çok kullanışlı canım amcamların vardı normal de ufak bir sehpa gibi düşün hatta modelini kalabalık misafiri gelince açıyorlardı herkes sığıyordu yerin yoksa cok kullanışlı olur ☺️ Benim mutfak masam normal masa boyutunda birde büyüyor açınca yşne
baharberkay tuttioz Açılanlar çok kullanşlı bence öyle al ben sabit aldığıma pişmanım bana da yetmiyor
Kerem_k1 tuttioz açılır masalar kullanışlı gerçekten ama üstü cam olanlardan alma kırılınca problem oluyor hele çocukla korumak zor oluyor, ayakları demir gibi olanlardan alma pas yapıyor bi süre sonra o yüzden tavsiyem ahşap desenli almandan yana.
merveabla tuttioz Kesinlikle açılan masalardan tercih et bende yeni aldım sayılır yıl başında misafirlerim vardı çok rahat ettik 8 kişi rahat rahat sığdık
merveabla tuttioz Enzadan aldım link atayım direkt https://www.enzahome.com.tr/cordell-masa-160-200x90-cm-gxd-1402069/ bendeki bu
tuttioz merveabla Aa çok şıkmış bu rengine modeline bayıldım valla aynı bu tonlarda bişey istiyodum bende koltuklarımla uysun diye. Açılınca da 8 kişilik baya büyük. Kalite olarak nasıl peki?
Senanurkmrc tuttioz kardeşimde kapalı hali dikdörtgen olan var açılınca 10 kişi sığıyor 3-3-2-2 şeklinde