tuttioz Size bi sorum olacak kızlar misafirim gelenim gidenim çok oluyo evdeki masam küçük ve eski yeni bişey alıcam ama büyük almaya yerim yok açılır kapanır masalar kullanışlı mı sizce onlardan mı alsam
Aysegul93 tuttioz evet canım cok kullanışlı 6 kişilik benimki ama 8 kişi sığıyor rahatlıkla mutfak için almıştım hani üstü cam altında desenler olanlardan. Kapanınca 4 kişilik ama kapalı haline bile 5 6 kişi sığıyor
Angel00 tuttioz çok kullanışlı canım amcamların vardı normal de ufak bir sehpa gibi düşün hatta modelini kalabalık misafiri gelince açıyorlardı herkes sığıyordu yerin yoksa cok kullanışlı olur ☺️ Benim mutfak masam normal masa boyutunda birde büyüyor açınca yşne
baharberkay tuttioz Açılanlar çok kullanşlı bence öyle al ben sabit aldığıma pişmanım bana da yetmiyor
Kerem_k1 tuttioz açılır masalar kullanışlı gerçekten ama üstü cam olanlardan alma kırılınca problem oluyor hele çocukla korumak zor oluyor, ayakları demir gibi olanlardan alma pas yapıyor bi süre sonra o yüzden tavsiyem ahşap desenli almandan yana.
merveabla tuttioz Kesinlikle açılan masalardan tercih et bende yeni aldım sayılır yıl başında misafirlerim vardı çok rahat ettik 8 kişi rahat rahat sığdık
merveabla tuttioz Enzadan aldım link atayım direkt https://www.enzahome.com.tr/cordell-masa-160-200x90-cm-gxd-1402069/ bendeki bu
tuttioz merveabla Aa çok şıkmış bu rengine modeline bayıldım valla aynı bu tonlarda bişey istiyodum bende koltuklarımla uysun diye. Açılınca da 8 kişilik baya büyük. Kalite olarak nasıl peki?
Senanurkmrc tuttioz kardeşimde kapalı hali dikdörtgen olan var açılınca 10 kişi sığıyor 3-3-2-2 şeklinde