MinikMucizem38 İyi geceler hanımlar bim bezi kullanan var mı prima kullanıyorum şimdi ama ıslaklık bırakma şekli kalitesi nasıl kullanan varsa söylerse sevinirim 🙂
yemedimamadoydum MinikMucizem38 arkadaşım kullanıyor hiç memnun değil çok çabuk doluyo aşırı koku yapiyo diye migrosun miniese geçiş yaptı
Esra_Deva MinikMucizem38 arkadaşım kullanmıştı sık değiştiriyorum diyordu. Yorumlarda da yazanlar olmuş. Yani hesaplı olması için alınıyorsa bence sık değiştirmek aynı hesaba getiriyor bilmiyorum.
Elifffinnn10 MinikMucizem38 primadan bim bezine bence geçmeyin aradaki kalite farkı tartışılamaz bile
MinikMucizem38 MerveST yemedimamadoydum Deletedmon_65 Ervakusuuum Esra_Deva Elifffinnn10 leylasnsy BuzluKahve Prensesannesi2022 Bebegimm1 Aslininannesi senemmgncr Deletedmom_75 zuleyhaninannesi hepinize çok teşekkür ederim bende sabahki indirim olacak kataloğu görüp sormuştum kullananlar varsa fikirleri nasıl diye sleepy bizde sızdırma yaptı hep üst baş ıslak oldu her seferinde onu değiştirip molfix te kullandım oda ilk başlarda baya kullanması iyi gelmişti ama 2-3 çişten sonra bez çok doluymuş gibi gösteriyordu en son primaya geçtim hem hiç pişik olmadı hem sızdırma yok hem dışarıya dolu görüntüsü vermiyor cevap veren herkese teşekkür ederim ❤️
Ervakusuuum Kızım 5 aylık hep molfix kullanıyorduk şuan aldım deneme amaclı gayette memnunum şuanlık devamıda gelir diye umuyorum cildinde de bir sıkıntı yapmadı bezi çok doluyor diyenlerde o kadar dolmasına fırsat vermesinler değiştirsinler.
leylasnsy MinikMucizem38 bizzat kullandım oda zor durumda kalmıştım kargom gelmedi en yakın mecbur almak zorunda kaldım 1-2 gün bişi olmadı ama önce hafif kızarıklık oldu dedim pişti sanırım neyse kremini sürdüm tekrar bim bezini bağladım sabah bi baktım artık etleri küçük küçük açılmış berbat etmiş oğlumun poposunu🥺 içim girmişti nalet olsun dedim ne silebiliyorum ne krem sürüyorum çünkü eti bildiğin sildikçe pamuğa geliyordu. Bide ben ıslak mendil bile kullanan biiri değilimdir doğduğundan beri poposunu hep pamukla silerim ılık su ile. O yüzden bim beZi tavsiye etmiyorum. Biz sleppeye devam.
BuzluKahve MinikMucizem38 primadan sonra bimi beğenmeniz pek mümkün değil. En azından Molfix falan deneyin. Molfix yarı fiyatına geliyor primanın.
Prensesannesi2022 MinikMucizem38 bebeğim 6 aylık doğduğundan Beri bim bezi Jenny willy kullanıyoruz çok memnunuz biz hiç bir zaman sızdırma taşma vs yaşamadık
Bebegimm1 MinikMucizem38 bende prima kullanıyrm bimin bezinde koku oluyor rahatsız edick şekilde bebeğim yanımdan geçse o kokuyu alıyrm ve pişik sorunu yaşamıştım farklı markalarda kullandım ama prima gibi değildi çnkü uygun bezlerde ön tarafı ya şişiyor yada altta sarkıyordu sık değiştirmek gerekiyor ama primada böyle bir şey yok varsada ben yaşamadm
Aslininannesi MinikMucizem38 Biz de denemistik emiciliği güzeldi ama kokuyu hapsetme konusunda çok zayıf. Şuan baby turco kullanıyoruz gayet memnunum
senemmgncr MinikMucizem38 ben kullanıyordum dandik geldi bana hakmar diye marketten alıyorum o marketin bezinden memnunum
Deletedmom_75 MinikMucizem38 valla uzun süredir kullaniyorum cok cok memnunum molfixti ondan önceki alistim molfix kalitesiz geldi bana 🙂
zuleyhaninannesi MinikMucizem38 primadan geçtim bende iyi ki geçmişim bir sorun yaşamadım ve maddi açıdan da çok rahatlattı 17 sinde mesela yarın büyük paketi geliyor alıyorum mis gibi primada güzeldi ama uçtu fiyatları.. ve sızdırma vs de asla yapmadı bi beden büyük alıyorum 5 aydır kullanıyoruz memnunuz canım
Alya-Sena MinikMucizem38 bebgm 6 bucuk aylik bimdekini kullaniyorum hic bir sknti yasamadm buyuk kizim 11 yasnda onada kullanmstm memnunum yani primayla tabiki denk degl ama sartlar malum
MinikMucizem38 Alya-Sena evet bi yandan o var ben 190 tlye alıyorum primayı burda bi marketten 4 numara 54lü