Aysegulss Bebeğine uyku arkadaşı edinen var mı? Bi tane aldım fakat nasıl alıştıracağım bilmiyorum alıştıran varsa yardımcı olabilir misiniz
doganinannesi Aysegulss benim bebeğim elinde bez gibi bişeyler tutmayı sevdiği için muslin şeklinde aldım pamukatolyesinden
Tugraveannesi1907 Aysegulss 2.5 aylık daha tam tutamıyor ama ara ara elinden vs tutuyor tam alıştı diyemem ama hiç yanından ayırmıyom amirugami tavşan almıştı arkadaşım hediye inş alışır bende burda beklym
Aysegulss doganinannesi Yagmur07 Tugraveannesi1907 Cansu_cinar_alp Farahzeynep Dediklerinizi uygulayacağım inşallah bende alıştırabilirim 😔 çok teşekkür ederim yardımlarınız için 🥰
Yagmur07 Biz edindik zaten kendimde cok sewerdım renk renk tavsan ayıcık fil gibi. Zaten kendisinde eline bireyler istiyordu renklerde dikkatini cekmişti hemen aldı cok sevindi gun ıcındede diğer el ormelerıyle oynar uyurken yanına koyarım bir de sarılır gibi uyur okadar tatlı olur ki tosbikim. Sureklı koymanız lazım sonra alışıyor zaten
Yagmur07 Biz edindik zaten kendimde cok sewerdım renk renk tavsan ayıcık fil gibi. Zaten kendisinde eline bireyler istiyordu renklerde dikkatini cekmişti hemen aldı cok sevindi gun ıcındede diğer el ormelerıyle oynar uyurken yanına koyarım bir de sarılır gibi uyur okadar tatlı olur ki tosbikim. Sureklı koymanız lazım sonra alışıyor zaten
Cansu_cinar_alp Aysegulss ilk bi kaç gün uyku arkadsıyla sizin uyumanız lazım kokunuz sinsin sonra bebişinizin yatağına koyun inşallah alışır
Farahzeynep Aysegulss benim kızımın organik örgülerden var. İlk gece kendim uyumuştum kokum sinsin diye, sonraki gece uyuyacağı zaman yanına koydum, sabah uyandığında yanından aldım. Uyanık olduğunda vermiyorum hiç, onun uyku için olduğunu anlaması gerekiyor.