Ayssss1 Akrblt bebegim hassas bir bebek o yuzden herseyi kullanamiyorum hemen pisik oluyor 18 ayligiz bu zamana kadar goon bez ve goon islak mendil kullandim kokusuz katkisiz cok güzel ama gecenlerde bimin jenny wily islak mendilini aldim ondan da cok memnun kaldim gercekten oda cok guzelmis bilseydim daha once onu kullanirdim bu arada ara goon bulamadigimsa baby turco aliyorum oda cok guzel bez ama islak mendilini hic begenmedim gerci boyle seyler bebege gore degisiyor prima ve sleppy sizdirma yapti bizde molfix pisik yapti
nazli-06 Akrblt valla prıma sofıa molfıx sleepy hepsını kullandık duruma gore degıstırıyorum arada, alt sılmesini pamukla yapıyorum ben, termosa sıcak su koyuyorum bır de tas içine pamugu batırıp siliyorum, arads poposunu lavabonun altında yıkıyorum
Ayseee60 Sleepy kesinlikle takipçilerime sormuştum % 85 sleepy dediler yeşil olanı kullanıyorum. Yenidoğan döneminde kokusuz olduğu İÇİN molfix izotonik sulu ıslak mendile tercih ettim ama 4. Ayda sleepyye başlarım herhangi bir pişik olmadı yani bez de ıslak mendil de sleep suan.
Yesim61 Akrblt en iyi bez her bebeğe göre değişiyor kimi pişik yapıyor kimi sızdırıyor pure baby kullandım en son memnun um bı sıkıntı yaşamadım önlem in bezi indirimdeydi onleminkini kullanıyorum ondanda memnun um bir sıkıntı yok 👍
Ktyfts MerveST bende sleepy kullanıyorum ama kalıpları dar sanki. Başka bezde bebeğime 2 3 numara kullanırken sleepy markada 4 4+ oluyor. Sizinde öyle mi ?
Sevilayeymen Akrblt baby turco bezi ve ıslak mendilini kullanıyorum cok memnunum suan 2 aylığız cok şükür pişik vs yapmadı ama düzenli bepanthol pişik kremini ve mustela yağı kullanıyorum ondan kaynaklı da olabilir
AselinAnnesiiiiiiiii Akrblt sleepy natural kullanıyorum gayet memnunum pişik yapmıyor ve idrarı felan dışarı çıkmıyor gayet güzel bezden dışarı taşma sorunu yok ıslak mendil kullanmıyorum bi bezi ıslayıp siliyorum altını kuru bi bezle de kuruluyorum ama dışarda felan olunca yine sleepyin ıslak mendilini kullanıyorum
Pnrinciymn Akrblt Islak mendil baby turco bez olarak da GOON premium care soft kesinlikle bütün markaları denedim ama GOON tek kelimeyle muhteşem yumuşacık
2cocuk_1anne_ Akrblt Ben kızıma molfiks ardından baby Turko kullandım Baby Turko dan daha memnun kaldım ama molfiks de çok güzel I 2.bebeğim doğdu baby Turko kullandım hep Islak mendil ilk aylar molfiks yeni doğan için olan sonra normal olandan aldım 2 sine de molfiks kullandım ıslak mendili
karelmomyy 2cocuk_1anne_ Molfix mavi paket olanından memnunmusunuz gece altını hiç açmayınca üzerine çıkartma yaptımı ?? Ben baby turko kullanıyorum üzerine çıkabiliyor Molfix de nasıl? Birde baby turconun 3 numarasını kullanıyor suan oğlum. Molfixin kalıbı baby turkodan büyükmü yoksa aynımı nasıl sizce?
Nazikomom Akrblt Tüm bezleri kullandık suan Goon bebek bezi kullanıyoruz bazen molfix. Ama goon gerçekten çok başarılı ne sarkma ne sızma yok öneririm. ıslak mendil de de sleepy natural kullanıyoruz bazen baby turco uni baby.