benkosarim Akrblt ben baby turco ıslak mendil ve bebek bezi kullanıyorum gayet güzel pişik yaptı diğer markalar tavsiye ederim bu markayı
Ktyfts MerveST bende sleepy kullanıyorum ama kalıpları dar sanki. Başka bezde bebeğime 2 3 numara kullanırken sleepy markada 4 4+ oluyor. Sizinde öyle mi ?
Mevaseray_prensesinannesiiii Akrblt bebeğin cildine göre degisiyo bende jelinny velliy kullanıyorum Bimin bende menunum
Durunun_annesii0 Mevaseray_prensesinannesiiii bende aynı şekilde ama benim kızım çok sırtına zıvıyor diye sleepy aldık onu kullanıyoruz onda da sıkıntı yok şuan ilk zamanlar sleepy bizde pişik yapmıştı ıslak mendil de sleepy nin bazende eşim uni baby nin alıyor onu kullanıyoruz
Nslhn5561 Akrblt molfix güzel pişik vs yapmadı kalınlığı da iyi ıslak mendil konusunda bende arayış içindeyim
MiraySu55 Akrblt prima premıum care bez deepfresh ıslak mendil ıslak mendil çogu marka kullandım favorim bu oldu kakayı süper temizliyor
Mevaseray_prensesinannesiiii Durunun_annesii0 ben ilk başta Prima kullandım memnun kalmadım sonra Molfix kullandım olmadı en son biminkini kullandım şimdi memnunum da baya pahalanmis valla
Zynp1705 Baby turco bez ve islak mendilini kullanıyorum memnunum.şok un bebeland ürününude kullandim o da iyiydi
Mgf Akrblt slepyy natıral bez ve baby Turco un yenidoğan Islak mendilini kullanıyorum ikisindede memnunum
Ayssss1 Akrblt bebegim hassas bir bebek o yuzden herseyi kullanamiyorum hemen pisik oluyor 18 ayligiz bu zamana kadar goon bez ve goon islak mendil kullandim kokusuz katkisiz cok güzel ama gecenlerde bimin jenny wily islak mendilini aldim ondan da cok memnun kaldim gercekten oda cok guzelmis bilseydim daha once onu kullanirdim bu arada ara goon bulamadigimsa baby turco aliyorum oda cok guzel bez ama islak mendilini hic begenmedim gerci boyle seyler bebege gore degisiyor prima ve sleppy sizdirma yapti bizde molfix pisik yapti
nazli-06 Akrblt valla prıma sofıa molfıx sleepy hepsını kullandık duruma gore degıstırıyorum arada, alt sılmesini pamukla yapıyorum ben, termosa sıcak su koyuyorum bır de tas içine pamugu batırıp siliyorum, arads poposunu lavabonun altında yıkıyorum