Miraymeyra Silaakr henüz 15 aylık. Bişeyi istemediğinde hayır diye belirtiyor. Bi uzmanla görüşücez zaten içimiz rahat etsin 😊
Efebal Merhaba lütfen bana da cevap yazarmısınız oğlum 8 ay 20 günlük mama meme dede baba diyebiliyor yani heceliyor alkış deyince yapabiliyor ama taklit yapmıyor doktor gittik bana gereksiz evham yapmışsın bebeğin göz teması kuruyor dedi ama içim rahat değil bir sürü oyuncağı var oynamıyor herşeyi ağzına götürüyor günlerdir uykusuzum
Efebal Merhaba lütfen bana da cevap yazarmısınız oğlum 8 ay 20 günlük mama meme dede baba diyebiliyor yani heceliyor alkış deyince yapabiliyor ama taklit yapmıyor doktor gittik bana gereksiz evham yapmışsın bebeğin göz teması kuruyor dedi ama içim rahat değil bir sürü oyuncağı var oynamıyor herşeyi ağzına götürüyor günlerdir uykusuzum
Sare35 Miraymeyra merhaba anlattiklariniz birebir hepsi oğlumda var 17 aylık bende şüpheleniyorum biraz yardımcı olur musunuz
Miraymeyra Sare35 şuan 19 aylığız bi sıkıntı yok ☺️ Hepsi geçti diyebilirim. Bol bol ilgilenin korkmayın 🙏🏻 Dönemsel oluyor. Yeni keşfettikleri şeyleri sürekli yapmak istiyorlar olay burda yani
ozzge Babe o kadar etkilendim ki doktorumu arayıp sordum. Çocuğun gelişimi gayet iyi 2 yaşından önce de hiçbir çocuğa otizm tanısı koyulmuyor karşı çıkıyoruz buna dedi. Yazılanlar bizleri olumsuz etkiliyor
syn_gunduz Arzuayse benim de oğlum 14 aylık benzer özelliklerimiz var içimde büyük kuşku var. Ben de ister istemez kıyaslama yapıyorum zaten o yüzden kuşku doğuyor, aslında her çocuk çok farklı birbirinden