acemiannE40_ Kizlar tiktokta bi kadin paylasmisti esi asker promosyon yatti diye de sizin eslerin promosyon yatti mi bilgisi olan paylasa bilir mi !!!
limonkolonyasi acemiannE40_ hayır canım yatmadi her video da inanmayın çoğu takipçi izlenme olsun diye çekiyor
acemiannE40_ limonkolonyasi yok sordum arastirdim biraz bölüm bolum yatiyormus herhalde asubaylara farkli uzmanlara farkli falan
dumeka Dellengec Benim de her postta bir sürü yazım yanlışı düzeltesim geliyor. Türk Dili kurumu fahri müfettişi gibi hissedip kendimi zor durduruyorum 😄
acemiannE40_ dumeka bi yandan bebek sallayip bir yandan yazinca öyle oluyor duzeltiriz tdk ya uygun yazariz bundan sonra😁
123PrensAnnesi123 acemiannE40_ insallah martta bitiyormus sozlesmeler o zaman verilir deniliyor ama ne kadar dogru bilmiyorum
BusUgUr acemiannE40_ msb ye bağlı birçok askeri kurumun promosyonu her ay maaşa ek 105tl olarak yatıyor. Birkaç birlik toplu promosyon aldı. Jandarmanın 30binin üstünde toplu alacağı konuşuluyor polisler gibi ama daha ne zaman alacakları belli değil.
acemiannE40_ BusUgUr abim polis bilgim kadariyla yanlisim olmasin 26 bin aldi o da ic isleri bakanligina bali bizde esim jandarma bize neden yatirmiyorlar ki