Omeraslan mertinannesi__ ne kadar sağlıksız denilse de uzun süre tutmadığınız sürece kullanılabilir. En azından ben kullanacağım yapmam gerekenleri yapana kadar oyalanması için
CaglaMenessa mertinannesi__ benim kızım seviyor hem de gerçekten kurtarıcı, 15 dk sonra sıkılıyor çıkmak istiyor çok fazla kalmıyor yani
mertinannesi__ Omeraslan gerçekten de kurtarıcı olabilir diye düşünüyorum en azından oyalanir 5 10 dk da olsa
seymaden Ben günlük 10-15 dk koydum şimdi çok fazla istemiyor ama basmasında, adım atmasında bize çok fayda sağladı
Portologg Canım bir doktor yürüteci önermeme sebebim çocuğun kendine zarar verebilmesi örneğin yemek masasının örtüsünü çekip üzerine birşeyler dökmesi gibi yoksa bir zararı yok demişti kaynım doktor oda yürümesine destek oluyor dedi
Okuyanbiranne Deletedmom_62 kız gerçekten erken. Yani tecrübeliyseniz bilmem ama kemikleri eğrilebilir bende 6 bitsin öyle kullanıcam
Okuyanbiranne mertinannesi__ kullanacağım. Yürüme arkadaşı da kullanacağım. Sonuçta 10 15 dk tutacağım için zararı olmaz diye düşünüyorum
Deletedmom_62 Okuyanbiranne belini ve sırtını battaniye ile destekledim zaten ben zam geliyor diye erken aldim yeni geldi diye de heves ettim denemek istedim ama 6 Aydan sonra aktif kullanicam☺️
kolonyalimendil mertinannesi__ ben yürüteçe binme zamanını 4 gözle bekliyorum 😂 uzun süre durmadığı sürece bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum valla hepimiz öyle büyüdük klişesini söylüyorum 🤣
Aras210922 mertinannesi__ daha 4 aylığız ama zamanımız gelince bende yürüteç kullanıcam ihtiyaç çünkü . Yürüme arkadaşı diye bişey var ama bence o tehlikeli arkasına düşme ihtimali çok yüksek ( benim düşüncem tabi ) en mantıklısı yürüteç 🌸😀
Okuyanbiranne Deletedmom_62 aynen benimde aile. Aldı öyle balkonda bizi bekliyor geçen çıkardım oyuncaklarına baktım oynayacaktı otururken sonra vaz geçtim paketi hiç açmadım biri gelir oturtur felan ☺️