ikizannesi_tr Merhabalar, ikizlerim yarın 4 yaş aşısı olacaklar ancak biraz endişeliyim. Sebebi normalde ilkokulda yapılan bu aşı 4 yaşa alınmış karma bir aşı imiş içeriği hakkinda bilgisi olan veya yan etki olarak ciddi bir şey yaşayan var mı acaba??
BenMathilda ikizannesi_tr 4 yaş aşıları pekiştirme aşılar yani ikizleriniz bu aşıları daha önceden oldu, koruyuculuğubu artırıp süresini uzatmak adına aşıları tamamlamanız faydalı olacaktır. Ayrıca çok öpüyorum bitanecik ikizlerinizi💜
ikizannesi_tr Noname21 tercih meselesi olarak değil de aşı artık 4 yaş da yapiliyormus ilkokulda yapilmiyor diye söyledi hemsiremiz🤷
Dondurmalikahve ikizannesi_tr 2019 doğdu oğlum o zamandan beri öyle gerisini bilmiyorum 🙂 bizim 4 yaş aşı zamanı da yaklaştı diğerleri gibi iyi geçer inşallah.
Babybloom ikizannesi_tr endişelenecek bir şey yok ya. Hiç bir yan etki görmedi benim oğlum. Zaten artık bünyeleri daha sağlam
cutiebun_ ikizannesi_tr ben yaptırdım bir sorun olmadı. erkene alma sebepleri okulda çok fazla salgın olması illa ki hasta oluyorlar çünkü. maksat bağışıklığı güçlendirmek.
Citlenbik Eskiden anaokuluna göndermeyen vardı şimdi anaokuluna gidiyor herkes ve küçük yaşta o yüzden o yaşa aldılar kalabalık ortamda okulda bulundukları için
Zulya ikizannesi_tr ben yapdirdim bir ay once kizima canli virus icerdigi icin atesi cika bilir dendi. Iki omzundanda yapdilar ama halsizlik oldu biraz gecdi sora bizde ates yapmadi