EmirMom Adhgftjk farkındaysanız ben linclemedim birazdan linçleyenler olacaktır demek istedim her anne bebegi için en iyisini düşünür burda en çok tartışmaya sebep olan şeylerden biri de bebe bisküvisi ondan öyle bi yorum yaptım .
Adhgftjk Rozamoms_ postu yarım okudunuz sanırım bende her zaman kendim yapıyorum cici bebe denemek istedim
Rozamoms_ Adhgftjk hmm olabilir yarın okumuş olabilirim bebekten akıl 😂 kalmadı ki bilmiyorum denemekten bir zarar gelir mi ben ilk zamanlar denedim etrafımda herkes çok zararlı olduğunu söyleyince kendim yapmaya başladım o gün bugündür kendim yapıyorum. 😊
Yenibirannecik Fatmaa_2021 haslanmis yumurta biraz catalla eziyorum icine bebe bisküvisi koyup karistirip veriyorum favori kahvaltisi bu o kadar çeşit denedim sadece bunu asiri severek yiyor. Kilosu boyu gelisimi gayette iyi 🤗
Kplnnn Hiç kendim yapmadım hünnap alıyorum ben migrostan. Ama haftada 1-2 yane yoğurduna koyarım çok vermiyorum
1bahar Adhgftjk ayyggggg bebeğe cici bebe verme aygggg acıdım şuan bebeğe diyenler gelir canım hazir ol
minikurabiyeninannesi Adhgftjk bence verme bi tanıdığım veriyor 1 yaşında oğlu 15 kilo çocuk acayip iri duruyor doktoru aşırı kızmış bebeği sağlıksız şişirmişsin diye bir ton laf etmiş
[silindi] 1bahar organik bebe bisküvisini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Organik sertifikalı yiyecekleri evime sokmam. Firmalarını ve sektörü görmüş biri olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın tabi ki herkesin tercihi ama ben de yemem çocuğuma asla yedirmem
Fatmaa_2021 Yenibirannecik bnde böyle karışım tarzı veryrdm doktor Bırak artk dedi ayrı ayrı yesin dedi benm kızımda zayıf kilo almasını istiyorm
ElisaMom_ Yenibirannecik oh oh ben sabah veriyorum akşam uzeride çorbasını veriyorum gece uykusuna kadar da bol bol emziriyorum tabi bunlari verirken gün içinde de emziriyorum☺️😌
Ayssss1 Adhgftjk 18 aylik ben bazen veriyorum ama su sekilde mizmizlandiginda falan eline veriyorum bazen yiyor bazen ufaliyor
Nazlican Adhgftjk Ben yediriyordum kahvaltına katıyordum arada ama mümkünse evde yapın verin daha sağlıklı