Beno
2buçuk aylık kızım var oksijensiz kaldığı için 20gün yoğun bakımdaydı hala tedavileri sürüyor hassas bir bebek,
15aylıkta kedim oğlum vardı kızım olunca onu yattığımız odaya almamaya başladık sabahlara kadar bağırdı kapının önünde yattı ilgilenemedik ki o bu duruma hiç alışık değil iki aylıkken sahiplendik ve bizimle uyurdu ilk göz ağrımızdı ben bu ay sonu evden çalışmaya başlayacağım nasipse iznim bitiyor ikisi birlikte olmayacağına karar verdik çok zorlanarak eşim dün arkadaşına verdi eğer verdiği kişi bakamazsa satmayacak tekrar geri alıcaz bi elimiz sürekli üzerinde olucak eşim her hafta gidip görücek ama hala boğazımda bir düğüm sabah kalktım kapının önü boş üzerime zıplayan yavrum yok çok kötü oldum eşimde askeri personel görevleri oluyor hem iş hem kızım hem kedim yetemeyecektim üzüntüden dolayı çok tüy dökmeye başlamıştı baş edemedim umarım yanlış yapmamışızdır 🥲
Tüyleri ile baş edebilecek sürekli temizlik yapabilecekseniz alın bence çok çok güzel bir dost ama benim sorumluluğum çok gurbetteyimde ben başaramadım çok üzülerek 🥲