esraeerdogann Angel00 bu ürünleri trendyol vb siteleerden almayın çünkü geneli sahte mustelanın şampuanını aldım sahte çıktı bir dahada almıyorum 5-10 tl fazla verin eczaneden alın
Vlns esraeerdogann ya doğru diyorsunuz . Ben de almam ama geçenlerde indirime girmişti yorumlar da güzel diye 2 kutu yüz kremi aldım wlab markasının. Şimdi acaba diyorum orijinal mi ama yorumlarda hiç yazan yok
Winnithepooh esraeerdogann sahte olduğunu nasıl anladınız bende satıcıya bakıyorum alınca firmayı arayıp teyit ettiriyorum ama içim rahat etmiyor 🥴
esraeerdogann Angel00 benim tavsiyem bu yani sahte ürün almak yerine siz bilirsiniz tabiki ben başıma geleni söylüyorum ☺️
Angel00 SeverusSnape teşekkür ediyorum oraya da bşr bakayım uygulamasından mı yapmam lazım alışveriş i
Angel00 esraeerdogann paramla resil de olmak istemem tabi korktum 🙈 bu kullandığımı eşimin kuzeni vermişti hiç alışveriş yapmadım krem tarzı ürünler için trendyoldan ilk defa yapacaktım. Yorumlarına da baktım oysa ki güvenilirdi ama şüphe insanı yer 🐣
Kk41 Angel00 Amazon güvenilir ben her zaman ordan yaparım. Birde google alacağınız ürün yanına da Akakçe yazarsanız en uygunlu fiyatı görürsünüz 💕
Angel00 Elika00 bu markanın mağazasına gidince forum dolduruluyormuş bedava kitlerden veriliyormuş diye duydum gercek olup olmadığını bilmemekle birlikte öyle birşey var mı acaba
Angel00 SeverusSnape tamam canısı bir yükleyip bakayım uygulamasına da güvenilir satıcı bulurum inşallah 🙊
Cirkin Angel00 evet maalesef herşeyin fiyatı o şekilde. Şimdinin 100 lirası öncenin 20-30 lirası gibi bsey artık. Ha bizim elimizde az 100 lira var ama olan da değersiz
SeverusSnape Angel00 satıcı Amazon olsun, o şekilde seçin. Amazon satıcısı ve göndericisi. Sorun yaşamazsınız bu şekilde seçince.🫶