Angel00 Kızlar fiyatları ne bu markanın ya Trendyolla baktım ama mümkün degil bu şekilde alamam nemlendirici kremi kızıma kullanıyorum indirime girermi sizce ya bana bir moral verin sepete ekledim duruyor öyle
esraeerdogann Angel00 bu ürünleri trendyol vb siteleerden almayın çünkü geneli sahte mustelanın şampuanını aldım sahte çıktı bir dahada almıyorum 5-10 tl fazla verin eczaneden alın
whitechocolatemochaa Angel00 malesef dermokozmetiklerin geneli bu fiyat. bioderma da o şekilde mesela 🥺
Gzd Angel00 daha da zamlanabilir bence, çok fazla indirime girmiyo la roche bizim kullandığımız kremi 390 olmuş
Angel00 whitechocolatemochaa teşekkürler bu ürünü kullanıyorum zaten yine fazla ama ya 😒 mecbur bir şekilde alıcam bir bu geçiyor kızımın döküntülerini 🥲
whitechocolatemochaa Angel00 maddi durumunuzu bilemem tabi ama aslında bu markaya göre çokta pahalı sayılmaz bence. sıradan bir bebek losyonu bile 200 lira olmus zaten
SeverusSnape Angel00 ben neredeyse sadece bu siteyi kullanıyorum alışveriş için, ürünler tamamen orijinal, paketleme ve kargo hızı tartışılmaz şahane. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz sizde. Satıcının amazon olmasına dikkat ediyorum sadece.☺️
Kk41 Angel00 Amazon güvenilir ben her zaman ordan yaparım. Birde google alacağınız ürün yanına da Akakçe yazarsanız en uygunlu fiyatı görürsünüz 💕
Angel00 SeverusSnape teşekkür ediyorum oraya da bşr bakayım uygulamasından mı yapmam lazım alışveriş i