Busranehirmila Ebrunur3838 evet ama sütünüzden bebeğe geçecek o çaylar anne çayı olarak geçiyor ben de kullandım. Hatta granül şeklinde su koyuyosunuz sadece oluyor yani aynı çaydan bahsediyoruz bence. Humana iyi geceler çayı dediğiniz çay eğer tahmin ettiğim çay ise emziren annelerin içmesi için üretilmiş bir çay. Ordaki bitkiler vs sütünüzden bebeğinize geçip rahatlatıyor yani vaatleri bu şekilde işe yarar yaramaz bilemiyorum ama bebeğe verilmiyor
Busranehirmila Ebrunur3838 ben hiç duymadım canım böyle bir şey. Çünkü bildiğim kadarıyla 1 aylık bebeğe anne sütü ve devam sütü dışında bişey verilmez (su bile vermiyorlar) eczacı değil de doktorunuza danışın. Biogaia damla kullanabilirsiniz probiyotiktir güvenlidir gaz konusunda yardımcı olur
Busranehirmila Deniz06 ya açıkçası ben humananın çaylarından kullanmıştım kendim içmiştim kızım şuan 2.5 yaşında hiç kızıma vermedim verildiğini de duymadım zaten e bebek gibi mağazalarda anneler bölümünde satılıyor. Ama burada post açan anne üzerinde yazıyor diyince google dan bakayım dedim merak ettim. Evet dediği gibi veriliyor yazıyor içinde bir sürü bitki var yine de vermezdim ben
Mervedefje Bebeğim 8 aylık sabaha kadar oturur bende tavsiye üzerine kullandım fakat ne sakinleştirdi nede uykusu geldi. İki hafta kullandım sonuç alamayınca bıraktım. Zaten 6 hafta içerisinde tüketilmesi gerekiyormus
mavigiller Ebrunur3838 o çayı bende kullanıyorum ama kendim içiyorum bebeğim 6 ayi geçtikten sonra vereceğim az miktarda öncelikle sakın olun daha bir aylık ve küçücük çoğu bebek böyledir benmde öyleydi uyku nedir unutmuştum ama zaman tanıyın uyandikca yarım saat sonra tekrar uyutmayi deneyin yanında yatın tensel temas kurun sizin kokunuzu alsın bol bol kucaklayin biz 3 aylık olana kadar ne beşik ne ayak hiç uyumuyordu uyusa uyanirdi hep gogsumuzde uyudu kendimi ve bebeğimi güvene alıp bende öyle uyurdum kucagimdayken 🤣🤣🤣 zamanla düzene giriyor benimde ilk bebeğim hiç gecmicek mi ya bu günler derken geçiyor yorucu olsa da sabır et biraz sen gerilirsen bebeğin hisseder o da gerilir geçecek 🌸🌸🌸😍😍☺️☺️☺️
Ebrunur3838 mavigiller ilk anneliğim olunca bebeğim adına endişe ediyorum uykusuz sürekli ağlaması fln bazen öyle bir ağlıyor ki çatlayacak gbi derler ya inşallah düzelir bı yandan bu günler çok kıymetli hiç bitmesin istiyorum bı yandan çabucak büyüsün derdini anlatmaya başlasin istiyorum 😍😍😍
Bdss Ebrunur3838 sık sık uyanmazi çok normal ama 3 4 aylık olana kadar sabredin düzeliyor. 6 aydan önce bebeğe anne sütü dışında birşey vermeyin o çaylar bizler için aman dikkat edin 😊ben rezene otu aldım aktardan içiyorum günde 1 2 defa çok işe yariyor hem benim için hem de bebegimde gaz problemi için baya rahatlattı bizi tavsiye ederim.
Ebrunur3838 Bdss rezene bende aldım tohum gbi kaynatıp kendim içiyorum ama öyle aman aman bı sakinlik olmadı inşallah düzelir gaz sancimiz fln yok her türlü gazını atıyor çok şükür 😊😍
Deniz06 Busranehirmila ben o çaydan bir kere içtim rahatlatsın diye. Aksine uykumu açmıştı neden öyle oldu anlamadım.
uzgunkiz Ebrunur3838 sütünüzden ona geçecek. Ayrıca siz çay, kahve , kola gibi kafein içeren içecekler gün içinde tüketmeyin , bebeğe onlar da geçiyor, uyumaz.
Ebrunur3838 uzgunkiz çok haklısınız ama bu rezene çayı vs içtiğimde aman aman bı faydası olmuyor gaz yapacak herşeyi çıkardım hayatımdan ama yemekleri ayırt etme gibi bir lüksum yok kayın validem ve kayinbabamla yaşıyoruz şuan bebekten dolayı kendim için özel yemekler yapamıyorum mercimek fasulye fln yemiyorum ztn ama gaz kaynaklı olduğunu da sanmıyorum her türlü gazını atıyor çok şükür ❤️ bakalım elbet geçecek bu günler hayırlısı olsun 😍
Ebrunur3838 Woman35 dus ise yarıyor ama havalar soğuk biz dogundan sonra 1 haftalıkken bebeğimle beraber domuz gribine yakalandık üşütüp hasta etmekten korkuyorum
Busranehirmila Deniz06 içinde çoğunlukla şeker var çünkü aslında bitki oranları da çok düşük bakınca. Biraz pazarlama ürünü onlar
Ebrunur3838 Woman35 gaz problemimiz çok yok alttan da üstten de güzel çıkarıyor arada bı gaz damlasi veriyorm