Atli Denizelif34 benimde hiç sütüm gelmiyordu 3 gün boyunca hep lahana sardım göğsüme gece daha iyi oluyo hem mastit engelliyo hem süt kanallarino aciyo
Symygz fatmaon süt bulgur mercimek gaz yapmıyor mu acaba bebeğim çok gazlı o yüzden gaz yapan her şeyi kestim
Symygz Nsrn1 emzirdikten sonra sağım yapınca bebek tekrar emmek isterse süt kalmamış olmuyor mu acaba bu konu kafamı karıştırıyor
Atli Symygz kaliyo ama aradan 3 saat geçmesi lazım çünkü süt biriksin gelir ama çok az gelir gelirsede
Nsrn1 Symygz şöyle yapabilirsiniz o zaman, eğer bu yöntemi uygularken bebeğiniz emmek isterse direkt emzirin. O emdikçe süt zaten inecektir bıraktığı zaman sağıma devam edersiniz.
Oya34 Hilalgunes ( benim kesildi stresten ) öncelikle stres yapıyorsanız uzak durmalısınız ayran yapıp için bende o çok süt yapıyor bide makarna önerim bunlar Allah bol süt versin sizlere de bana da 🤲
Atli Ladin lahanayı çiğ halde göğsünüze sarın eşarpla 3 4 saat yada sabaha kadar dursada olur zaten açtığınızda göğsünüzün sicakliginla o lahana ezilmiş küçülmüş ve haşlanmış gibi olucak gogsunuzde snra sütünüz gelicek
Cakies Lamia97 philips avent pembe olan. Lansinoh Manuel ve mochi var. İlk sütüm gelmediğinde philips i kullandım. Sagdim verdim. Mochi emme sonrası kalanı sgmaya pratik oluyor diğerleri yıka vs parçaları var.
Atli zeyzey00 çiğ halde çünkü göğsünün sıcaklığında zaten göğüste beklediği zaman haşlanmış gibi oluck
damiiss zeyzey00 vallaha ben karıştırıyorum çünkü en çok tahinin bunda etkisi olduğunu söylüyorlar ben sade şekilde tüketemem onu. Böyle az az yapıyorum yemekten sonra ya da öğlen canım tatlı bir şeyler istediğinde ekmekle banıp yiyorum. Tatlı isteğimi bastıracak kadar diyebilirim
Elife05 Hilalgunes kesınlıkle stres yapma,bana oyle gelıodur de takma kafana.sut tamamıyle beyınle alakalı kesıldı dıye tereddute gırdıgınde azalma oluyor.gırme gıttıgı yere kadar rızkı bukadar olur neyapalım dıye rahatlat kendını.at kafandan.dusunme.
Kiraz1112 Hilalgunes e bebekten promalt içecek var ondan aldim ben 10 gün oluyor doğum yapalı çok işe yaradı içtiğim gün sütüm geldi
curly_mom Hilalgunes kuru dut hoşafı, tavuk, bulgur, tahin, dere otu bolca tüket, artacaktır sütün.. Ve tabi ki bol su az stres 🤌🏼✨
Aasss Hilalgunes canım e bebekte kimyonlu rezene çayı var gerçekten çok etkili hemen al hemen etkisini görürsün