Eysar Kızlar 70 kilo ile diyete başladım üçüncü günüm bugün Yarında kabak detoksuna geçiyorum üç gün yapıp normal diyetime devam aralıklı böyle sürecek limonlu ılık su ve maydanoz ve limon suyu rahatlatıcı ve benim için tok tutucu oldu üç gündür inanın asla açıkmadim azimliyim hedefimden dönmem
Alse35 Eysar ben de dün başladım yemek kısarak Aburcubur kısarak ama uykularım kaçıyor 😅 şu bir haftayı atlatsam rahatlayacağım 🥰
Eysar Feyzosumunannesi başla canım kendimden çok rahatsız olmaya başladım bende böyle gitmiyor yemenin sonu asla gelmiyo ilk kızım 6 aylıktı hamile kaldım çok erken gebelikler yaşadım üst üste aldım gebelikleeden önce 48 kiloydum vericem inşallah
Eysar Aytenekinci sabah bir haşlanmış yumurta yiyerek güne başlayacağım öğlen ve akşam iki orta boy kabağı rendeleriyip yağsız sote yapıp üstüne yoğurt ve biraz dereotu böyle tüketiyor sun
Eysar Alse35 abur cubur zaten vazgecilmezimdi üç gündür çikolata şekerli hiç bir şey yemedim aslında onları yedikçe yiyesin geliyor şuan aramıyorum bile iradem kuvvetli sanırım
Eysar Tuba sabah bor yumurta ile Gine başlayıp öğlen ve akşam sotelenmis yağsız kabak ve üstüne yoğurt katip yiyorsun aralarda limonlu ılık su maydanozu limon lu su
Alse35 Eysar süper 🤩 kızım aşırı hareketli olduğu için mutfağa girip bişeyler yapamıyorum abur cubur benim kurtarıcım p yüzden ilk günler çok zorlanıyorum ve asabi oluyorum 😔
Busbuss12 Eysar bende 74 üm 20 kılo vermem lazım yaza kadar bebegim 4 aylık emziriiyorum , ama ekmegi kestim saglıklı beslenıyorum , ama bazen cok acıkıyorum cok yiyordum gunde 2 ekmek yerdim bıraktım aramıyorumda suan
Eysar Busbuss12 bende bir ekmek aşırı tatlı fesfot çok tüketiyordum.ama yemeyince gerecketen aramıyorum onları
Eysar Aygl-12 bu ürünleri ne olursa olsun asla sağlıklı bulmuyorum en güzeli insanın kendi iradesi ve sağlıklı besleneblilmesi onlar da yağ yakma belki hizlanabilir.ama kalıcı kilolar verilmediğini düşünüyorum
Aysemkizim Wp grubu olan varsa hep beraber yapsak burasi zor geliuor bna benimde fazlam var 100 gectim ya