OptimusPrime Tasbebek_ bilmiyorum bir kaç ay odlu sanırım. Ama ben çok fazla hamur işi de yapıyorum. Çocuklar yiyor vs. Çok kullandığım için memnuniyet belirtiyorum.
Tasbebek_ OptimusPrime çok teşekkür ediyorum 🙏 güzel günleriniz de kullanın bende alıp rahata edeyim inşallah 🌺
Tasbebek_ Ysnm1 teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz galiba karar verdim çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim 🙏
OptimusPrime Minigimm2020 Mantı hamuru yapmadım çünkü yemiyorum. İçli köfte, mercimek köftesi,kek,poğaça, kurabiye, normal köfte harcı vs yoğurdum.
Tasbebek_ Minigimm2020 karaca almaya karar vermiştim ama fiyatlar ben bakıp karar verene kadar arttı kumtel aldım memnunum kek denemedim poğaça denedim çiğ köfte denedim kurabiye denedim güzel az kenarlara yapışıyor ama sorun etmedim unu kontrolü dökerken hamuru ellemek için durdurduğum da içine iteliyorum kaşıkla
Tasbebek_ bigaripanne19 güzel günleriniz de kullanın bende onu almak istedim ama fiyatları 4 bine yaklaştığı için bütçeden dolayı kumtel aldım
Helin01 Tasbebek_ Karaca’nın bir tane makinası. Var hamur yoğuruyor .kıyma yapiyor .ve mikser özeliği var o çok hoşuma gidiyor param olunca alacağım inşallah